Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Stvarno mi je žao, iskreno, gorim od želje da ti među prvima čestitam na trudnoći! Eto neće nas pa neće.. Ja ne znam kako ali evo ja dobila drugi put u mjesec dana što mi se nije desilo nikada, a taman isplaniram u dan konsultacije s dr.B, izračunala ja sve kada će me proći muž će taman dobiti nalaze spermiograma i bakter.ejakulata i idemo! Kako se uvijek iskomplicira, a svaki put mislim ovaj ciklus je moj! Je p.m. Tiki, barem si pokušala, nemam drugih riječi.. Ja sam sinoć sanjala da su mi radili insemenaciju i da sam
A ja sam sanjala da smo posvojili malog djecaka.....ajme koji osjecaj kad sam ga primila u ruke Bez obzira sto silno prizeljkujem djevojcicu Kad imas konzultacije kod dr. B?
Ja sinoć opet sanjala djecu, i to da sam rodila blizance! Mene treba tavom po glavi da se malo trgnem, ne znam ni sama kada sad na konsultacije s dr.B, jer mi je podranila 4 dana, tako da planovi koje sam kovala padaju u vodu, MM će u ponedjeljak da dobije nalaze pa ću gledati da odmah uletim tamo da mi kaže što dalje..Napisao mi pitanje IVF-a ili dg. lpsc/hyst A što vrijedi kada će biti 7dc ako neće imati slobodan termin u slučaju da bude htio raditi laparo ili hist. opet će mi reći da dođem idući ciklus..
< Poruku je uredio maslačak82 -- 1.10.2008 13:19:16 >
e evo ja od danas pocinjem s pripremama za moj 1 IVF/ICSI PGD. Danas mi je 16 dan ciklusa i do 25tog dana 2x dnevno moram piti Provera5mg i od 23eg dana ciglusa davati si injekciju Decapeptyl i onda 30-32 dan ciklusa da dodjem da mi vade krv i da pocnem s stimulacijom. Navodno sve bi trebalo biti gotovo krajem decembra
Sretno tikice i nemoj odustajati, trud će se sigurno isplatiti i bebica će biti tu ubrzo.
Hvala puno Lida i Tikice, slijede godine skupacemo setati nase bebice. Ja jedva cekam 6.11 tada bi negdle trebala biti oplodnja i onda oko bozica da vrate embrion u mene, zivim za taj dan i samo molim Boga da sve bude ok
Tikice cestitam presretna sam zbog tebe. Da li mi neko moze od vas pomoci danas sam isla na UZV nakon 8 dana davanja injekcije decapeptyl i nasli su mi ciste, da li to znaci da ce mi prekinuti postupak a ciste nikada nisam imala u zivotu do sada.