Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moram se pohvaliti i da samu sebe pikam u trbuscic. Uzimam Suprefact ampule....za kojih tjedan dana cu na folikulimetriju pa vam javim stanje Hvala vam sto ste uz mene
A kazu da sam dobila nakon sto sam prestala piti kontracepciju, da je vrlo rijetko, ali dogadja se bez obzira sto sam na Suprefactu jer bi mi organizam trebao biti na stand by dok njega primam, ali da nastavim sa protokolom i 19.06. dodjem na folikulimetriju pa cemo vidjet sto je to bilo i idem li dalje u postupak ili sve obustavljamo
Ćao potencijelne trudnice,novi sam član..Redovno sam pratila forum ali sam imala malih poteškoća sa registrovanjem.Imam 27 godina a MM 29,godinu dana smo u braku i redovno radimo na bebi ali nista.Ja imam PCO a suprug oligozoospermijju I.Radila sam prvu inseminaciju i sada ludim od iščekivanja.ŽELIM VAM PUNO SREĆE I DA BEBA BRZO DOĐE
Tikice budi strpljiva i bez panike,moje dvije prijateljice su radile IVF i sad obje imaju po tri bebe iz jednog puta i to im je iz prve upalilo...Želim ti puno sreće
Ako sam radila inseminaciju u petak 6.6. a to mi je bio 14ti dan ciklusa,kada najranije mogu uraditi test,hoće li u subotu 21.6 biti OK da uradim??? ludim,jedem i samo računam
Draga Hana, dobro nam došla. Samo polako i smireno bit ce to sve oki! Mi jakkko sržimo fige!
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
hana dobrodsla nadam se da ce biti uspjesno a nasa tikice sretno bice to ok cuvam ti fige ti budi strpljiva i smirena jer ja cu za tebe biti nestrpljiva evo grickam nokte javljaj kako ide puse svima i da trudilice predju na trudnice
Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni al' sreca kofere spakova od nas se odseli sakricu suze za kraj da mi ne pokvare sjaj za jos koji tren dok ti nocas pripadam