Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da vas pitam kad ste na stimulaciji za IUI ili IVF gdje obično kupujete lijekove. Ja sam dosad kupovala kod dr. Mehmedbašića ali vidim da su u apoteci jeftiniji.
Da vas takođe pitam kad ste na stimulaciji koliki je optimalan broj folikula poželjan? Na jednom forumu sam pročitala da bi to bilo od 8 do 10, a 4 i ispod smatra se slabim odgovorom. Kada se jajne ćelije oplode, pretpostavlja se da će samo trećina oplođenih doći do stadija blastociste a tada je šansa za trudnoću 50 %.
Rapka ja isto kupujem u apoteci Dina, ali zadnji put sam kupila pregnil u apoteci Delfin u dnu zgrade Doma zdravlja kumrovec, bio je 17 KM, a u Dini je oko 22KM, ne znam koliko je menopur.
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
draga tikice svaka ti čast. neka ti ovaj put bude pun pogodak
ti mi daješ snagu da se i ja borim
Htjela bih da potvrdim Larino mišljenje za Gradačac. Mojoj poznanici je dr. pri trećoj kontroli trudnoće rekla da se plod nije nastavio razvijati. Pitanje je da li ga je ikad i bilo. Nevjerovatno je kako ima doktora koji su spremni zarađivati na račun tuđih emocija. Ko god uđe u postupak IVF ili IUI zna da je postupak uspješnosti mali. Spreman si da potrošiš dosta novca ne očekujući puno. Ali kad ti neko pri tome govori kako si bio trudan ali je došlo do pobačaja, onda ti to slomi srce.
Draga Tikice htjela bih i ja da kažem da ti se divim. Ja sam imala mnoštvo IUIa ali samo dvije IVF. Ako mi sad ne uspije IUI i ja idem na IVF. Meni je najveći problem kod IVF je što je dosta bolan kad rade punkciju. Kako ti s tim izlaziš na kraj?
Draga Tikice, žao mi je što to čujem, uprkos svim lošim vijestima, čovjek se vječito nada U svakom slučaju, želim ti puno sreće, da ipak nešt bude
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Nemoj da gubiš nadu. Nek je jedna jajna stanica, al vrijedna. Ja sam kod dr. Mehmedbašića upoznala par kojima je uspjelo samo sa jednom oplođenom stanicom.
Tikič sretno, navijam iz sveg srca za tebe da uspiješ
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.