teacher75
|
IZVORNA PORUKA: acudesa RR Ja ću dodati još, da ako mi dolaze gosti(koji nisu često kod mene)-dotjeram se, jer želim izgledati lijepo svojim gostima, smatram da im na taj način iskazujem poštovanje, osjećam se ljepše i samouvjerenije, znači diskretno se našminkam i obučem nešto lijepo (pantalone, košuljicu..)...a, kad dolazi "moja raja"...onda standardno-isto kao i kad sam sama...opušteno skroz... I, također, pri ulasku u kuću, odmah se, istog momanta presvlačim u "kućnu odjeću"..zato mi je sva moja odjeća veoma očuvana, imam košulje stare 10 godina, a one su kao nove(doduše i kvalitet im je super)...ne mogu odjeću koju nosim na posao, nositi po kući, kako je elegantna, taman se trebam peglati po podu s malim u njoj ... Ranije sam po kući nosila bilo šta, ali sam skontala kad naiđem pored ogledala da se sama sebi uopšte ne sviđam, dok u posljednje vrijeme kupim maksuz nešto za "po kući" lijepo, da mi lijepo stoji, bilo da su farmerke, trenerka, majica...znači to više nije bilo šta i puno se ljepše osjećam.... Rasla sam u hippie fazonu, ali sad sam malo drukčija ozbiljnija mlada žena ovo isto ko da sam ja pisala!