tratinčicaa -> RE: Porodiliste Jezero (24.5.2013 21:29:06)
|
IZVORNA PORUKA: manfri IZVORNA PORUKA: CombatKitten Da li ste upoznate sa novom politikom na GAK-u tačnije UZV kabinetu. Nema više naručivanja kod doktora koji te vodi, prednost imaju hitni slučajevi, pa konzilij, pa tek ostali. To sam doživjela prošli put. Čekala sam puna 2 sata. Danas mi je telefonom potvrđeno da se ne trebam naručivati, treba samo uputnica. Novine pod ruku i čekanje u čekaoni. Potpisujem , jer sam jutros ja cula istu informaciju na salteru mada su Mene jutros poslali gore cekala sat i pol jos bilo pod sifrom prijeteceg ranijeg porodjaja e sad ??? Ma ja sam jučer sasvim regularno bila na pregledu, UZ, ne znam šta je sad ovo?! Naravno, dog, se s dr.prije svega kad da dođem i prozovem ga kad stignem na kliniku. Logično je da ću čekati na pregled, jer uvijek ima neko ko čeka od ranije. [sm=zmeden.gif] Tako mi je bilo i prvom trudnoćom...i ne znam šta je tu novo? Naoružajte se strpljenjem, i što reče jedna od med.sestara neki dan " ponesite sendvič i sok, kao da ste krenule na izlet, jer nikad ne znate kad se vraćate" [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|