tukica -> RE: Porodiliste Jezero (2.2.2011 16:30:31)
|
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa Nemam vremena da iscitavam vase postove,ali cu iznijeti samo svoje iskustvo... Sve pohvale za porodiliste na Jezeru,kako za osobolje tako i za samu zgradu... Moje iskustvo je zaista pozitivno... Od tete koja mi je radila CTG,pa do noci kad sam s bolovima primljena na odjel patologije. Dezurna sestra je bila divna,cijelu noc mi je radila CTG i citavo vrijeme mi je govorila ako mi nesto treba da joj se javim,ili udem imala jace bolove... U porodjajnoj sali da i ne govorim. Moj doktor Nikulin-puna paznja prema meni,isto i babica koja je pomagala mom doktoru da me porode... Posle porodjaja,sesre na tom odjelu su zaista bile prijatne. Pomogle su mi da se istusiram,ustvari sestra me i istusirala i obrisala i obukla,jer ja nisam mogla maci..Za bilo sta ako sam ih zovnula i zamolila bile su tu.. Tako da zaista nemam zamjerke..A imaju i jako puno posla... Porodiliste je uredjeno super. Higijena na nivou. Jedino sto je lose je hrana. Recimo navecer kad sam se porodila za veceru je bila konzerva ribe. Hranu nedaju da se unosi,ali meni je muz nekako uspio unjeti,pa sam fino svoju hranu mogla jesti. Soe su iste..Nas dvije smo bile u sobi. WC odmah tu,tus kabina isto pored. Uvijek ugrijano i cisto.. Sto se tice stvari,ja sam bez problema unjela svoju torbu.Niko mi nista nije rekao.Cak sam se zeznula sto sam ponjela minimum stvari,jer sam mislila da ne mogu vise unjeti,tako da mi je muz naknadno donio sto mi je trebalo... Jos jednom,hvala svima u porodilistu,ja zaista imam super iskustvo... Ej draga, pitanje, buduci da i moju trudnocu vodi dr.Nikulin, jesi li ga "nagradjivala" prije poroda, tj. da li je bilo kakvih pokloncica i sl. prije poroda, zbog te ljubaznosti... Jer, ja sam usla u 8.mjesec i nemam pojma da li da dajem ikakve pare ili poklone prije poroda, malo mi glupo, ali opet????!!!!
|
|
|
|