bonybaby -> RE: Porodiliste Jezero (6.1.2011 9:51:05)
|
Hvala puno, ne znam ni ja ni kod koga bih, a ni gdje. Dvoumim se da li na Jezero ili u Vojnu bolnicu. Imam jos fore da se odlucim, 6-sti je mjesec, a ok mi je dr. u Domu zdravlja, al sto kazes mjesec dana ranije je narucivanje:-( Pozdrav Pogledaj malo na forumu imas raznih kometara vezano za doktore, meni trudnocu vodi dr.Naima Imsirija, meni je super. A njena sestra Lejla je pravo poznata po forumima, ona vodi trudnocu moje prijateljice, kaze da je super. mislim da u svakom slucaju neces pogrijesiti ako se sto prije prijavis na kliniku, mislim sad Jezero, a na tebi je da odlucis oces li Jezero ili Vojnu. meni hvala Bogu ne treba to narucivanje, samo nazovem doktoricu, dan prije i pitam je kad je slobodna. Mislim da je i oprema puno bolja na klinici, sve idem na 4D ultarzvuk, i nesto sam razmisljala ako nedo Bog budem imala problema , pa jedino me oni gore mogu nadgledati, zato sam kao sto sam i prije navela odustala od privatnika, koja ti u sustinu nista ne moze. Moj savjet ti je odluci se sto prije i pravac na kliniku[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image]
|
|
|
|