MELLI -> RE: poledica, padovi... (19.2.2010 12:58:27)
|
imam ja,ali ja nisam pala na ledu nego na cesti[sm=zardeva.gif][sm=zardeva.gif][sm=smiley13.gif] Zapela sam na neku šipku koja je virila,i pala.Tada sam bila u 6-om mjesecu trudnoće.Nisam osjećala bol samo strah da ću izgubiti bebu.Pala sam na koljena i laktove, a cijelo vrijeme sam se samo držala za stomak.Plakala sam ko godina,MM se prepao više od mene.Išli smo kući,nekih kilometar možda,ja sam samo ponavljala kako ćemo izgubiti bebu.On jadan me tješio i pitao boli li me šta,valjda jer je vidio na što ličim.Stvarno me ništa boljelo nije.Samo sam molila Boga da se beba pomjeri i da mi znak da je živa. Nakon nekih pola sata pomaknula se i ja sam tek tada osjetila olakšanje,ali i onu bol koje sam tek tada postala svjesna.Na hlačama sam imala ogromnu rupu,koljena su mi strašno krvarila.u dlanovima sam imala gomilu pijeska,kamenčića, laktovi su bili zguljeni skroz.Bila sam sva prljava ko da sam pala u vreću brašna. Jedva sam skinula poderanu odjeću sa sebe.(tada mi je bilo jasno zašto me MM toliko zabrinuto posmatrao i pitao onoliko puta: "boli li" ? ) Ujutro sam otišla ginekologu,hvala Bogu bilo je sve ok s bebom. Meni je to bio jedan od najstresnijih dana u životu. Mamice24 razumijem te u potpunosti.Nadam se da će sve biti dobro.Čuvaj se [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|