Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
opće poznato je da ti za upis u srednju školu treba štela, ništa novo Kod mene je pola familije prosvjetni radnici, tetak mi je direktor jedne OŠ u Sarajevu, sestra učiteljica, tetke, daidže, tetići nastavnici i svi rade po Sarajevu i svi kažu da i u OŠ trebaš imati štelu Eto a o srednjoj da ne pričam Ja se sjećam da je i u vrijeme komunizma učiteljica imala određen broj miljenika čije su mamice redovito slale poklončiće dotičnoj Mamine oči je pisala o problemu njenog sina na jednoj od tema, očito je da je učiteljica stala na stranu imućnijeg djeteta.....
Ima li neko da treba da upise dijete u skolu na skenderiji "Vladislav Skaric". Moj sin treba u tu skolu i nemam bas neke informacije!!!!! ja se malo ponavlam nebi li neko odgovorio. Pozzz!!!!
Ja sam upisala Ammara u O.Š Hrasno,zavrsili smo testiranje i sistematski i sve je super proslo......Malo me trema vec "puca" Interesuje me da li ima neko iskustva sa tom skolom,kakve su smjene prvačićima i da li se stvarno igraju u prvom razredu?????? Svaki odgovor ce mi pomoci.............
I nama je ta bila bliže, ali radi boravka smo odabrali Č.Vilu.
Steta onda ja necu u boravak vec cu naci tetu na pola radnog vremena i radi izrade zadaca da me sto manje doceka iza 6, onako iskreno da ti kazem. Ali moramo se uganjati po obliznjim parkovima i kafici
Kod izbora skole nije mi bitna referenca je li blizu ili ne?
Ja imam jos dvije godine, abd, da biram. Cini mi se da razmisljam kao Maida, i da nam iste skole dolaze, tj. ne dolaze u obzir(Mozda smo i komsinice ). Birala sam i kod upisa u vrtic, pa cu birati i tada, abd.
Da li neko zna u kojoj su smjeni prvacici u Safvet-beg Basagic?
Kod izbora skole nije mi bitna referenca je li blizu ili ne?
Ma nisam mislila nista lose draga moja. Nego kontam radite i ti i dragi, pa treba se organizovati oko odvodjenja i dovodjenja djeteta u i iz skole. A i vecina raje iz razreda vjerovatno nece biti djeca iz komsiluka... A nekako mi je simpa i fino i prakticno da dijete ima raju iz skole u komsiluku da se druze, idu zajednu u skolu, a i da je skola blizu da bez problema moze samo otici u skolu dok je manje... mada sve to prodje zar ne. Drago mi je da ste zadovoljni izborom, cula sam da je dobra skola. :*
A danas smo bili na testiranju, eto jos samo da krene skola.
I za sve one koje zanima Safvet Beg Basagic od ove godine ima produzeni boravak