|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
23.5.2013 8:48:01   
dambolina
Hvala ti puno, mada vidim da su iskustva razlicita...

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 3651
23.5.2013 18:01:45   
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: mama75

http://islam-iman.com/na-kraju-sam-nasao-svoju-djecu-u-zadnjoj-trecini-noci/

Ja sam u nekim malo vecim situacijama (nazalost samo tad) klanjala i molila Allaha u zadnjoj trecini noci, i Allah mi se odazvao user posted image Naravno, dovim ja i cesce, ali sam samo par puta ovako u zadnjoj trecini. Jednom sam bila jako tuzna i plakala sam dugo, do 2 sata poslije ponoci, i stvarno nisam vidjela nikakav izlaz.. tad sam se sjetila hadisa koji kaze:

„Naš Gospodar se spušta svake noći na dunjalučko Nebo u zadnjoj trećini noći te kaže: Ko će da me zamoli (pozove) pa da mu se odazovem, ko će da zatraži pa da mu dam, ko će da zatraži oprosta pa da mu oprostim.“

..ustala sam i klanjala, upucivala dove Allahu, sacekala da klanjam i sabah, i osjecala sam se punooo bolje i fino zaspala. Vec isti taj dan moja situacija je rijesena, Allah mi je dovu uslisao. user posted image

Nazalost, vecina nas se sjeti da nam samo Allah moze pomoci tek kad stvarno vidimo da su nam sva vrata zatvorena.

Ovaj gore hadis je jedan od najvecih dokaza koliko je Allah Milostiv. user posted image

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 23.5.2013 18:03:17 >

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 3652
25.6.2013 9:47:55   
Misty_mama
Selam drage moje.. Vidim, nije pretjerano aktivna ova tema, ali valjda će mi neko odgovoriti... user posted image

Da li neka od vas ima preporučiti neku privatnu plažu, ili neko zavučenije mjesto gdje bih mogla da budem na miru, daleko od očiju.. Ma nisam ja nešto za morem, ali mm voli, a i malenom bi dobro došlo, pa bih voljela da ako neko ima iskustva podijeli sa mnom.. Hvala vam..

< Poruku je uredio Misty_mama -- 25.6.2013 9:48:37 >

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 3653
25.6.2013 19:43:34   
rerica

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Selam drage moje.. Vidim, nije pretjerano aktivna ova tema, ali valjda će mi neko odgovoriti... user posted image

Da li neka od vas ima preporučiti neku privatnu plažu, ili neko zavučenije mjesto gdje bih mogla da budem na miru, daleko od očiju.. Ma nisam ja nešto za morem, ali mm voli, a i malenom bi dobro došlo, pa bih voljela da ako neko ima iskustva podijeli sa mnom.. Hvala vam..

A.selam

ja to odavno trazim al niko mi ne zna kazati tu informaciju,a tako bih rado.....

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 3654
25.6.2013 20:12:43   
Honey3
Ja koliko znam u Ulcinju ima plaza,isla je nasa Medic koliko znamuser posted image Nije samo za zene,nego idu svi,ali svako ima svoj kutak,i zene se kupaju u onim kupacim za pokriveneuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 3655
25.6.2013 20:31:22   
rerica
Honey3 znam za ulcinj ali me naj vise interesuje u Sarajevu dali ima igdje za pokrivene bazen?
Ako saznas tu informaciju pls javi user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3656
25.6.2013 20:41:15   
canim
Jedno vrijeme je bio organizovan termin za pokivene tj zene su uzimali u zakup jedan termin na bazenu jednom sedmicno, ali nema vise...ako ce ti biti sta od koristi hotel bristol ima termin samo za zene, bar su imali prosle god. a vjerujem da imaju jos uvijek.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 3657
25.6.2013 20:42:44   
Honey3

IZVORNA PORUKA: rerica

Honey3 znam za ulcinj ali me naj vise interesuje u Sarajevu dali ima igdje za pokrivene bazen?
Ako saznas tu informaciju pls javi user posted image

Vjerujem da imaju zakupljeni termini za zene,to bi u Nahli mogle zene znati user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 3658
25.6.2013 20:57:58   
rerica
nahla vise ne organizuje,a u hotelu bristol traze 125 km dolazio ili ne mjesecno po dva sata od 2 do 4 al ja radim
kad bi mogla da ima negdje vikend,mislim da bi namazaposlenim odgovarao vikend

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3659
26.6.2013 9:54:58   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Honey3

Ja koliko znam u Ulcinju ima plaza,isla je nasa Medic koliko znamuser posted image Nije samo za zene,nego idu svi,ali svako ima svoj kutak,i zene se kupaju u onim kupacim za pokriveneuser posted image

Idemo mi u CG. Mada ne idem na zensku plazu, sve je osim zenska, tako cujem. Mi porodicno odemo tamo gdje slabo koga ima, plaza je duga, satorcic, osamis se, bude dosta pokrivenih stvarno, vec smo se uvezale pa planiramo neke zajednicke odmore ;)))

Privatne plaze takve ne postoje ali se uvijek nadje mjesto jer je plaza duga da se osamite i bude vam dobro u krugu porodice :)

Sto se bazena tice cula sma da ima nek termin za zene ali nisam se raspitivala o detaljima.

< Poruku je uredio medic slatki -- 26.6.2013 9:56:19 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3660
26.6.2013 11:51:13   
dambolina
Ima neki ciko u Rakovici bazen kojeg izdaje. Eh cini mi se da je cijeli dan kostao oko 150 KM, a zene koje su bile kazu da je privatnost stvarno zagarantovana. Nemam nikakav kontakt, ali znam da terminu budu popunjeni unaprijed. Skupo jeste, ali je to trenutno jedina otvorena varijanta. Mozda je cijena i poskupila, jer do sada bila losa sezona sa malo toplih dana.
Bristol ima svaki dan od 2 do 4, cijena je 125 KM, ali ko ne moze ici barem jednom sedmicno, mislim da se ne isplati. i koliko mi je poznato, ne mogu ici djeca mladja od 12 godina, a ja bih rado vodila i djecu, tako da za mene ova opcija otpada...

ako neko cuje za trecu opciju, neka javi :)

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 3661
26.6.2013 14:02:15   
canim
Zdravstveni izazov ljetnog posta
http://www.nahla.ba/tekstovi5.aspx?tid=85

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 3662
26.6.2013 15:14:59   
Vinetu
Misty_mama, ja sam prošle godine išla sa prijateljicama u Hollywood. Čini mi se da nas je došlo po 5 KM za 2 sata. Prijateljica je sve organizovala i rezervisala tako da ne znam detalje. Bilo nas je 5-6 sa djecom. Osoblje je zaista vodilo računa o našoj privatnosti. Niko nije ulazio, pa ni prolazio pored staklenih vrata blizu svlačionica.
Možeš nazvati Hollywood pa se raspitati.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3663
26.6.2013 15:23:29   
jasminah
Ja sam isla na bazen u salon biba, na bistriku. Nije velik,ali je fino s porodicom. Ako neko zna kako doci do toga u rakovici neka javi.

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 3664
26.6.2013 19:36:34   
rerica

IZVORNA PORUKA: jasminah

Ja sam isla na bazen u salon biba, na bistriku. Nije velik,ali je fino s porodicom. Ako neko zna kako doci do toga u rakovici neka javi.

zvala sam i salon biba i hotel holiwod ne organizuju na zalost visee,al hair mozda poslije Ramazana u Ulcinj ili u moj lijepi grad user posted image

(odgovor članu jasminah)
Neposredna veza do poruke: 3665
26.6.2013 20:10:59   
jasminah
Ja kod bibe nisam nisam isla nista organizovano, samo odem s muzem i sinom i to je to, naravno telefonski rezervisemo termin

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 3666
27.6.2013 9:30:43   
Vinetu
Ima l'' koja učena da mi odgovori:
Šta označava i kako se prevodi skraćenica s.a.v.a. uz ime Muhammeda a.s.?

Znam za a.s. i s.a.v.s., ali ovu gore skraćenicu nisam dosad susretala!

< Poruku je uredio Vinetu -- 27.6.2013 9:31:21 >

(odgovor članu jasminah)
Neposredna veza do poruke: 3667
27.6.2013 10:04:08   
aazra

IZVORNA PORUKA: canim

Zdravstveni izazov ljetnog posta
http://www.nahla.ba/tekstovi5.aspx?tid=85

Ja se lani nisam dobro pripremila prvi dan sam jedva izdrzala...poslije je sve bilo manje - vise lagano, znam da ako se samo mislim na glad i zeđ od tog onda nema ni fajde neke velike...user posted image Ali kod mene je prvi dan bas bio kritican, bukvalno sam mislila samo na iftar..user posted image

Poslije mi je problem predstavljalo jedino ucestalo krvarenje iz nosa (imam slabe kapilare) ali nisam nikad zbog toga prekidala post, vecina tumacenja na koja sam nasla slazu se s tim da ono ne dovodi do prekida posta.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3668
27.6.2013 12:48:44   
canim
IZVORNA PORUKA: Vinetu

Ima l'''''''' koja učena da mi odgovori:

s.a.v.s sallallahu alejhi we sellem -http://bs.wikipedia.org/wiki/Salallahu_alejhi_we_sellem
Imas ovdje jos skracenica samo je na engleskom https://en.wikipedia.org/wiki/Peace_be_upon_him_(Islam)
A evo i odgovora na tvoje pitanje za s.a.v.a http://www.mullasadra.ba/component/javoice/Pitanja%20/1502-skraenice

Sad mi naum pala ova ilahija user posted image http://www.youtube.com/watch?v=l6215H7G1kc ....he was Muhammed Sallahu alejhi we sellem (s.a.v.s.)

< Poruku je uredio canim -- 27.6.2013 12:53:20 >

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 3669
27.6.2013 13:50:36   
Vinetu
Ima l'''''''' koja učena da mi odgovori:

s.a.v.s sallallahu alejhi we sellem -http://bs.wikipedia.org/wiki/Salallahu_alejhi_we_sellem
Imas ovdje jos skracenica samo je na engleskom https://en.wikipedia.org/wiki/Peace_be_upon_him_(Islam)
A evo i odgovora na tvoje pitanje za s.a.v.a http://www.mullasadra.ba/component/javoice/Pitanja%20/1502-skraenice
Sad mi naum pala ova ilahija user posted image http://www.youtube.com/watch?v=l6215H7G1kc ....he was Muhammed Sallahu alejhi we sellem (s.a.v.s.)

Canim draga user posted image , hvala ti puno!
Da te Allah nagradi!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3670
27.6.2013 13:57:58   
canim
Vinetu amin user posted image

A jos da vam preporucim divne slikovnice koje sam kupila na carsiji, izmedju butik badema i dezurne apoteke ima prodavnica a evo vidim imaju i na stranici http://semerkand.ba/category/webshop/slikovnice/ super su za citati djeci, bas zanimljivo a poucno, toplo preporucujem

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 3671
27.6.2013 14:23:21   
Vinetu
Koliko koštaju i mogu li se zasebno kupiti ili dolaze u kompletu?

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3672
27.6.2013 15:17:59   
canim

Posebno se kupuju, cini mi se oko 3KM jedna a i pise tamo na stranici da je 3 KM ja sam ih kupila davno tako da nisam sto posto sigurna za cijenu.... nego dok sam pisala na ovoj temi ona mi donijela jednu slikovnicu da citam pa mi naum pade dai vama javim.

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 3673
27.6.2013 15:25:34   
Medić*

Posebno se kupuju, cini mi se oko 3KM jedna a i pise tamo na stranici da je 3 KM ja sam ih kupila davno tako da nisam sto posto sigurna za cijenu.... nego dok sam pisala na ovoj temi ona mi donijela jednu slikovnicu da citam pa mi naum pade dai vama javim.

Mi smo isto dosta slikovnice kupili, veceras nam je na redu Bajramske cipelice, isto muz ih uzima na carsiji, imamo Kuranske price ua djecu, uglavnom dosta pric u okviru jedne knjige, ove jos nemamo i bas cu mahsuz otici da ih potrazim :) Hvala canim user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3674
27.6.2013 15:44:43   
Vinetu

Ma, imamo ih mi, dobili na poklon, nego i ja htjela da poklonim nekome!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

istina il mit?
veeseelaa

Ko se jednom napije vode sa Baščaršije, nikad više iz Sarajeva taj otići ne umije.”

Istina (27%)

Mit (20%)

Glupost (53%)

Broj svih glasova: 129

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *