Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Skola za obradjivanje fotografija :) 25.2.2010 14:37:03
frenkoza
probala sam u power pointu... ali nekako mi nije to to... ne znam... ne bih htjela prezentaciju, nego bas mali film u slikama.... al pokusacu sa nekim movie makerom... hvala curke moje lijepe
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Kad kliknete na funkciju pored 1 na prethodnoj slici pojavit ce vam se sledece:
1.) Object - to su vam sledece funkcije:
2.) Ikona za postavljanje "objekta" na svoju sliku, imate od njih predlozeni objekata ali mozete staviti i objekte koje nadjete na google ili neku vasu slikicu. 3.) T - to znaci ubacivanje teksta, naprimer da oznacite sliku sa vasim imenom. Tu imate opciju Opacity sa kojom mozete da napravite da vam se tekst vidi kao pecat na slici. 4.) Ovde mozete da napravite bublu za tekst, ako zelite da izgleda kao u stripovima. 5.) Ako nesto pogrijesite kliknete na ovo i ono vrati na prethodno. 6.) Isto kao 5 al klikom na ovo vrati sliku na pocetnu. 7.) Save - spasavanje slike.
zasto se meni samo pojavljuje USER POSTED IMAGE stalno i ne vidim haman ni jednu sliku vasu ????
Ma na vecini tema gdje se postavljaju slike beba i slicno, vjerovatno je do mojih postavki al neznam kako da to promjenim jer kad na to kliknem nevidim sliku
vjerovatno je do postavki neki, nazalost neznam koje su to postavke tako da ti licno ja nemogu pomoci, stavi pitanje na problem sa forumom pa mozda neko drugi zna u cemu je stvar.
RE: Skola za obradjivanje fotografija 26.4.2010 19:57:52
aidicaa
Ilhana pokusavala sam da ubacim neku sliku na forum za recepte ali ne ide mi bas od ruke, pa sam pronasla ovo sto si ti postavila...ali kad otvorim stranicu ne otvara se isto kao tebi nego ovo http://www.brothersoft.com/download-photoscape-64064.html
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
ilhana posto je ovo tvoja tema da ti se ovdje zahvalim na svim uputstvima na prvoj strani,stvarno je super objasnjeno
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.