Skvo RR -> RE: CTG (30.10.2011 22:58:44)
|
Prenos postova IZVORNA PORUKA: mikica24 Pozdrav svima, nova sam ovdje iako sam već pri samom kraju trudnoće. Ušla sam u 39-tu sedmicu pa me zanima jesam li ranije trebala ići na CTG? S prvom bebom ne sjećam se kako je išlo, osim da sam preležala bezveze pet dana u državnoj i nagledala se i naslušala svega, a sa ovom trudnoćom je sve ok, samo dr.Šehada na Otoci je na zadnjem pregledu, kao i uvijek bar prema meni, bila jaaaako neljubazna, tako da mi nije htjela ništa reći ni objasniti, pa sam ostala uskraćen za te info. Dakle, treba li mi uputnica za CTG i da li ove sedmice da odem da provjerim. Puno vam hvala unaprijed IZVORNA PORUKA: triputmama mislim da ono bese ako si vec u 39toj sedmici, da se u 40toj na izracunatom datumu vrsi ctg u svakom slucaju sve najlepse uzivaj u trudnoci IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: mikica24 Pozdrav svima, nova sam ovdje iako sam već pri samom kraju trudnoće. Ušla sam u 39-tu sedmicu pa me zanima jesam li ranije trebala ići na CTG? S prvom bebom ne sjećam se kako je išlo, osim da sam preležala bezveze pet dana u državnoj i nagledala se i naslušala svega, a sa ovom trudnoćom je sve ok, samo dr.Šehada na Otoci je na zadnjem pregledu, kao i uvijek bar prema meni, bila jaaaako neljubazna, tako da mi nije htjela ništa reći ni objasniti, pa sam ostala uskraćen za te info. Dakle, treba li mi uputnica za CTG i da li ove sedmice da odem da provjerim. Puno vam hvala unaprijed welcome uprincipu uputnica ti nije potrebna...samo ovjerena knjizica od 40-te sedmice se radi ctg. E sad...posto ce ti svakako trebati uputnica za porod onda ju mozes izvaditi...ili budi pametna pa pusti svog supruga da ode po nju kad se porodis
|
|
|
|