vjestica -> RE: Macina trava (16.5.2009 19:44:35)
|
IZVORNA PORUKA: alex_mo I meni je prva trudnoca bila super,ali sada skoro 11mes. i nista.Danas mi je 11dan posle ciklusa,koji traje 5 dana.Tek sam danas nabavila macinu travu,rekli su mi da se zove ocajnica ,a na latinskom pise Marrubium Vulgare,prijatan ima miris,a jos je nisam probala.citala sam ovaj forum izpocetka i nije mi jasno.Kaze da se pije bez prestanka 40 dana osim u ciklusu,a neke kazu da se nepije i kada je ovulaciju.Meni ovulacija trebala poceti sutra ili dan kasnije.Sutra 17.05 idem na folikolmetrii,i ljecnik ce mi reci dali su poceli oni dani.Ali svejedno pisite mi molim vas kako se tacno pije,kako se sprema i koliko dugo.Dali za vreme ovulacije treba ili ne piti.Dali ima odredzeno vreme(ujutro,navece)kada se pije.Pozzzz. Marrubium vulgare (očajnica, macina trava) se pije od kraja menstruacije do ovulacije za vrijeme menstruacije se ne pije jer pojačava krvarenje, a poslije ovulacije se takođe ne pije, jer može izazvati pobačaj ciklus nije menstruacija, krvarenje je menstruacija, a menstrualni ciklus traje od početka jedne menstruacije do početka druge tako da ti ciklus ne može trajati 5 dana, nego menstruacija, a ako ti je danas 11 poslije menstruacije, onda ti je danas 16 dan ciklusa
|
|
|
|