ninuska -> RE: Gdje vam beba spava,u kreveticu ili...? (13.11.2017 16:35:00)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe RR IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: LieToMe RR Kod nas hvala Bogu svako spava u svom krevetu [sm=smiley36.gif] na moju opcu radost i veselje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] L je spavala u kreveticu do neke 2 godine i par mjeseci onda smo je preselili u veliki krevet (samo smo ogradicu stavili) i ona evo 2 i po godine spava u svom krevetu, sama legne sama se uspava... nikom ne smeta niti ko njoj msmeta. N smo iselili iz kreveta prije mjesec dana, ono tuto kompleto, da se sama uspava u kreveticu i to provede noc. Od marta pa do unazad mjesec dana je bilo zaspe u nasem krevetu pa je ili muz ili ja prebacimo u krevetic. Sad smo zadnjih mjesec dana rahat hvala Bogu...da sam i to docekala da legnem ko zena, u svom na svom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja legnem ko zena, al bez co'eka [sm=jezicek.gif]. Mi smo jos uvijek podijeljeni po sobama hahah. On s malom, a ja s malim kod nas je tako donedavno bilo. N njega nije ni podnosila u krevetu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] od ljeta je nekako izmodala kad on legne ona se porpijeci pa ga nogama sve odguruje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] prvi put hajd on izasao otisao u dnevnu, jos par puta...kasnije vise nije ni dolazio, tek kadona zaspe i prebaci je u krevetic pa onda legne ko covjek...pored svoje zene [sm=smiley36.gif] ma ludilo Ma samo ABd da ovaj mali prestane se buditi nocu..ovako mi je lakse nego da idwm u dr sobu u neka doba. Kad dijwtw prespava cijelu noc puno je lakse, moze bez problema samo u sobi da spava
|
|
|
|