Suzana -> RE: Pripreme za vjencanje/svadbu (4.2.2010 14:46:31)
|
IZVORNA PORUKA: HanaBana Trebaju mi sve informacije vezane za pripremu svadbe. Gdje je najbolje kupiti one cvjetice, pa onda ono kicenje (cvijece) za auta, velike masne. Zanimaju me i uzivo svirka, rezervacija kafica restorana. Normalno sve cu obici i isprovjeravati ali ako ko ima kakav savjet ideju, super iskustvo da mi javite. Sigurno sma zaboravila navesti sta mi jos treba ali smao pisite. Treba mi i kamerman i cijena kamermana:)))) Gdje nabaviti pozivnice.. Naime na meni je da spremim vjencanje nekom jako bitnom pa mi treba puno informacija. Draga HanaBana, evo ti od mene par informacija, još sam svježa od našeg vjenčanja izgleda, koje je bilo, kažu drugi, kao iz bajke. - cvjetiće za kićenje sam uzimala u cvjećari AGAVA preko puta caffe-a Havana na Čaršiji, vrlo decentni, elegenatni i lijepi su bili - tu sam uzela i pozivnice - svatove nismo imali, sve zvanice su došle na mjesto događaja, tako da nisam kitila auta - mogu ti dati kontakt za tamburaše, koji su zaista odlični - sto se tice rezervacije kafica... mi smo bili u hotelu UNA, ali UNE više nema [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] - javi se i za kamermana, daću ti kontakt Ako ti treba još nekih infosa, javni se.
|
|
|
|