Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kratice prilikom postavljanja linkova 3.2.2010 17:59:16
leli§
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: leli§
kod mene je firefox i ne moje :( niti ima ikona niti moze preko linka
napises npr LINK pa ga boldujes zatim copy link teme koju zelis postaviti ...kliknes na link (pored Boja s ispod Podebljano) otvori ti se mali prozorcic i onda copirani link ides na paste na URL... a potom ides na Potvrdi
Visnja, hvala na detaljnom objasnjenu. kakogod,kao sto vec gore navedoh da mi ne uspijeva preko linka: jednostavno ne reaguje kada kliknem da potvrdi... isto kao da nisam ni kliknula, taj maleni prozorcic od linka stoji upaljen i nista se ne desava... hmmmm... izgleda da cu ja biti jedna od onih rijetkih, koja ce da pise ruzne duge linkove :):):):)
RE: Kratice prilikom postavljanja linkova 2.3.2010 16:17:49
milenium
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
kod mene je firefox i ne moje :( niti ima ikona niti moze preko linka
napises npr LINK pa ga boldujes zatim copy link teme koju zelis postaviti ...kliknes na link (pored Boja s ispod Podebljano) otvori ti se mali prozorcic i onda copirani link ides na paste na URL... a potom ides na Potvrdi
Visnja, hvala na detaljnom objasnjenu. kakogod,kao sto vec gore navedoh da mi ne uspijeva preko linka: jednostavno ne reaguje kada kliknem da potvrdi... isto kao da nisam ni kliknula, taj maleni prozorcic od linka stoji upaljen i nista se ne desava... hmmmm... izgleda da cu ja biti jedna od onih rijetkih, koja ce da pise ruzne duge linkove :):):):)
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.