RE: Emocije i/ili razum (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

tea lana -> RE: Emocije i/ili razum (3.2.2010 8:19:55)

emotivna strana kod mene je izrazenjija mada se trudim da je ne pokazem.U sustini nisam osoba koja pokazuje emocije,vjerovatno iz nekog straha.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

dana3 -> RE: Emocije i/ili razum (3.2.2010 17:03:30)

Ako uvedemo analizu mene preko horoskopskog znaka-onda je razum na prvom mjestu jer sam strijelac u znaku a skorpija u podznaku.Relanost i stvarnost drma na dvije strane.Ne reagujem po emocijama i rijetko sam se tako i ponasala.
Strijelac je plamen a skorpija voda pa me to ubalansira-lako planem jos lakse se ugasim.
Imam obicaj da tri puta mjerim prije nego donesem neku odluku ali ima dosta spontanosti jer nisam neki planer-uglavnom reagujem razumom-emocije su u drugom planu

leli§ -> RE: Emocije i/ili razum (3.2.2010 18:12:01)

ja mislim da sam davno, ali i na ruzan nacin, naucila razluciti dvoje...razum na jednu stranu, emocije na drugu. odluke donosim slusajuci razum i instinkt, cisto iz razloga sto sam jedan dan emotivna ovako a drugi emotivna onako[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ali oba dana razmisljam isto...pa mi razum dodje kao neka konstanta i njega slusam u donosenju velikih odluka, a emocije i moja "zlocasta" narav igraju veliku ulogu u donosenju manjih odluka[sm=smiley1.gif]

D_K -> RE: Emocije i/ili razum (3.2.2010 22:11:04)

Eh, nekad sam preosjetljiva, suza mi na vrh nosa za sve. Naljutim se i planem na neke stvari koje me nekad ni najmanje ne tangiraju. A nekad - orilo gorilo ja po svom :)
Ja bih jedino voljela da sam na poslu malo manje emotivna. Danas sam se upalila na poslu i rekla neke stvari koje ce mi se sigurno nabiti na nos ali emocije prevladale - ma hajde kontam nije to ni lose - ja  sam se izlapandala pa sta bude neka bude.
E taman kao zakljucak - kod kuce imam odlicnu kombinaciju emocija i razuma u odnosu 2/1-  taman koliko treba ali na poslu bi trebalo da bude 1/2 i taman bi mi bilo.. Ali kasno je sad - ja se izlapandah :))

dady -> RE: Emocije i/ili razum (3.2.2010 22:15:07)

Joj emocije definitivno,da je bogdu razum!!![sm=smiley19.gif]

ivanak -> RE: Emocije i/ili razum (6.2.2010 10:39:41)

Zavisi za što. Većinom reagiram emocijama.

Blue rose RR -> RE: Emocije i/ili razum (11.3.2013 15:39:23)

Na prvu mi preovlada emocija, ali onda razum ili podeblja ili nađe zlatnu sredinu.

Mada ovo su godine istesale, dok sam bila mlađa emocije su prštale iz mene (možda i do mladalačkih hormona), međutim vremenom nekako sve je leglo na svoje, i sada prvu zatomim, a pustim da mi sabah bude pametniji od akšama.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]