shejla -> RE: expertni ultrazvuk (23.12.2008 14:39:11)
|
evo uradila jutros, super je. Bebica je spavala, pa nije bila bas raspolozena za poziranje, ali uspjeli smo vidjeti da je sve u redu fala Bogu, glavica, rucice, mozak, kicmica..... i nema cunu :) Ja sam u 26-oj sedmici sada. Dr. je kazao da nekad bebe budu budne i zivahne, pa bude i boljih slika kad se smiju i sklone rucice sa lica i tako to.... Pa mozda ako budete dogovarali pitajte je li bolje nekad poslije kad se probudi, ja sam isla ujutro u 8 sati. Taj CD ti oni daju ,snime na njega nekoliko fotografija i nekoliko video clipova nekog bebinog pokreta (po par sekundi). Inace klinika je super, sve novo i moderno, sestre dodju po tebe dole na recepciju odvedu te izmjere ti kg i pritisak i onda dodje dr. Meni je bio dr. Delic, ne znam ima li ih jos, i super je....Sve objasni dok mjeri one standarne mjere (glava, femur, obim stomaka....). Poslije ti kaze oko tvog izgleda jesi li se taman udebljala, sta da jedes, sta da ne jedes.....i tako neke savjete i kaze pitajte sta god vam nije jasno.... tako da mi je bilo bas ugodno. Inace, bio je i muz sa mnom.
|
|
|
|