iv@ncica
|
draga moja po onom sto ja vidim , tvoj djecak fino napreduje, za razliku od naseg slucaja koji je totalno bio zapostavljen, te mu ce mu trebati vremena, s timm da se pocelo kasno raditi s njim, naravno i sanse su manje. Za svog decka ne brini, i logika ce doci na svoje..pa za sve treba vremena pogotovo njemu. obzirom da ti puno radis s njim, mama je mama , najbolji strucnjak, prva vidi, osjeti, zna..bez toga nema napredka... Govorim ti ovo da ti dam snagu i nadu, da nastavis i da znas da nista nije nemoguce. naravno, da ces i ti konstantno uciti s njim, raditi..pitati i voditi ga kod strucnjaka..traziti i vise misljenja, za svoje dijete ces traziti i zvijezde s neba, zar ne . Svako dijete, osoba..je posebna, i svaki napredak je individualan, ako se mnogo radi, mnogo se i postigne..nekad su to mali koraci, ali veliki u nekim trenucima..svi mi pođemo s istog mjesta i idemo ka istom cilju, samo nekima treba vise vremena , covjek je komplikovana stvar, ali smo svi ljudi, sa svime sto nosimo u sebi..neki izvana , neki iznutra..svakome nesto fali..samo smo za neke nedostatke nasli prigodna imena, a neke presucujemo...ti si prvenstveno mama koja ce svom decku dati sve, jako si bitna..moras biti jaka ..znam da ima trenutaka kad nije lako, kad bi sve pustila..ali nitko osim tebe ne moze i ne zna bolje... ni muz, ni rodbina nemaju majcino srce, uz sve dobre namjere..ti si bitna karika u razvoju svog djecaka i nemoj da te ista obeshrabri, samo radi i pitaj i trazi pomoc i nacine da mu sto bolje pomognes. Sretno ti , i drzim ti fige, znam da trebas snagu, podrsku, razumijevanje da mozes dalje.