Amelaa RR -> RE: kupovina putem interneta (4.9.2011 10:46:17)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 1. Potrebno je imati kreditnu karticu ili debitnmu karticu koja ima 3 broja na poleđini (UnicreditBank, RZB i sl.) 2. Registrovati se na paypal.com, ovo nije obična registracija na sajt, ovdje se radi o novcu pa treba imati što bolji password.Svi podaci moraju biti tačni. 3. Registrovati se na ebay.com Ukoliko imate jos nekih nejasnoca, pitajte IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: teacher75 1. Potrebno je imati kreditnu karticu ili debitnmu karticu koja ima 3 broja na poleđini (UnicreditBank, RZB i sl.) 2. Registrovati se na paypal.com, ovo nije obična registracija na sajt, ovdje se radi o novcu pa treba imati što bolji password.Svi podaci moraju biti tačni. 3. Registrovati se na ebay.com Ukoliko imate jos nekih nejasnoca, pitajte godinama koristim ebay tako da mogu dati i par savjeta na sta treba obracati paznju da se ne zeznemo, nego sto se tice placanja ja to obavljam preko paypal kazu da je najsigurniji nacin placanja preko intrneta ili jednostavno dogovorim se s prodavaocem da mi posalje preporuceno tako da ja pre nego preuzmem robu moram da plati. IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: noa hvala draga sad cemo u kupovinu moja prijateljica se tako ustelila da uopce ne ide u prodavnice kod nas vec sve narucuje preko ebay-a uglavnom iz amerike robu, i za sebe i za . predivne stvarcice, ganja aukcije i redovno prati, naleti na pravo jeftine i povoljne a predivne stvari, sto je najvaznije niko to ovdje nema, a ne kad izadjemo u setnju, vidimo pola svojih stvari na drugim bebama...ja kad nersto trazim lijevo ukucam na engleskom sta mi treba, napisem detalje (starost, spol itd...), zatim gore uskucam da mi izlista stvari od najjeftinije ka najskupljoj (price+ shipping-lowest first) i onda trazim....bude i divnih i jeftinih stvari koje nemaju shipping za BiH, tu se redovno razocaram, al ako imate nekoga u EU, mozete naruciti na njihovu adresu
|
|
|
|