mishkica
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: mishkica Skorpija, jesi li primijetila promjenu u boji kakice dok je pio sanostol? meni jetrva iz Amerike spremila neke kapi za apetit sa zeljezom u sebi, nista nisu pomogle, ali mene strah bilo do kraja ih i dati, kakila mi crno tada, i ja pitala svoju pedi, i ona mi rekla da prestanem sa tim, jer je to visak zeljeza, i onda nisam dalje davala, a ukljucila bi joj nesto za apetit, opet ne znam sta bi, zeljeza ima, to joj nije potrebno, vadili smo nalaze i super su ali kad je kuci ta ne bi nista jela, jedino kod moje mame i u vrticu, a kod sveki je uvijek za nju tarhana sa mljevenim mesom, ili riza an telecim nogicama, ona to za nju specijalno, jer to pojede Hvala mama alma, jeste rekla je ona da je tamnija zbog toga, ali je bila bas crna, i kaze ako je crna da je to visak njenom organizmu, jer sam ja to i uzela na svoju ruku, zbog apetita, ne zeljeza, pa je ona odmah na mene da ukinem, kao nepotrebno dajem nesto sto ne treba, a inace moja pedi voli mrsaviju i zivahniju djecu, njoj je moja M pojam djeteta, kaze za americkog magazina, a ja se slomih otkad se rodila da pojede stogod, uvijek zlohrana miškice, od svakog preparata koji se koristi za popravljanje željeza, stolica bude crna, nije mi jasno kao ti pedijatrica nije to rekla, neko tako, ja sm pilamnogo preparata, i znam prviput da sam premrla, sada znam, pa evo prati, kada jedeš ili piješ nešto što ima jako punjo željeza stolica bude crna ili tamnija nego inače