teacher75 -> RE: dojenje i fitness (6.4.2010 22:25:35)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 ja sam mislila krenuti kad beba napuni 6 mj, 2 puta sedmicno za pocetak...prije sam isla u Zetru a sad nesto kontam da nadjem blize? ja sam kod katedrale eto i ja sam tako nesto, buduci da je lani za 2 dana 6 mj. meni se najvise svidja u zetri, prilicno sam zahtjevna sto se tice aerobika pa ne mogu svasta, mada je i meni zetra pravo daleko, jer zivim na grbavici pa idem i vracam se trolom posto mm mora ostati sa bebom. za sad placam po terminu, sumnjam da cu stici bas svake sedmice otici 2 puta al to bi bilo super. vidjecemo kako ce funkcionisati. najgore je sto lana jos doji svaka 2 sata, navecer malo rijedje. podojila sam je i uspavala taman kad sam krenula al se ona ubrzo probudila i pravila frku mm. kad sam dosla nakon 2 i po sata pauze od dojenja bila je pravo gladna, tako da sam imala priliku i da isprobam da li smeta dojenje odmah nakon treninga[sm=smiley1.gif] lani nije smetalo, dojila je i odmah zaspala. nadala sam se da ce spavati duze i da cu se vratiti prije nego se probudi al to se kod nje nikad ne zna. zato kazem, vidjecemo kako ce dalje to funkcionisati. najgore je sot odbija flasicu pa ne mogu joj ni izdojiti i ostaviti mlijeko u slucaju da se probudi gladna[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|