lamama
|
ma ja sam imala grozno iskustvo sa njim, ali neću nikome da sugerišem kome da ide,, samo sam vam ispričala svoju priču, pa sami odlučite. Ali ja kada se svega sjeti jeza me prođe, a kada tek dođeš kod njega samo divne rijeći. da ne brinem, da će sve biti uredu itd ma čovjek bi ga izljubio, a onda kad dođeš žene ko na trace, sa tobom ne progovori ni riječ, niti pogleda nalaze, nego odmah na sto, a tek kada je zeznuo stvar tražio mi je prijašnje nalaze i otpusna pisma i predlagaoo da se poslije uradi histeroskopija, ma grozno. A kada je vidio da je ponovo vanmaterrična pita me " a koji je ono jajovod bio začepljen", tako da mislim da on se ničeg nije sjećao ni kada je radio inseminaciju nego na pamet. A najviše me na kraju iznervirala njegova žena koja nema nikakve veze sa medicinom, i maknu rukom i reće ma hajde bogati, biće trudnoća, žene se bore godinama, a ja onako sva uplakana, pa to je da je čovjek zadavi. Nisam ništa rekla nego sam izašla samo i da tru ordinaciju nikad više ne vidim. Doktorica Zejna štoradi kod njega je divna ali ona njemu samo pomaže i radi šta on kaže.