Hanady RR -> RE: Koju flasicu koristite za hranjenje vasih beba (3.6.2010 20:55:32)
|
prenos postova sa teme bočice Dr. Brown's IZVORNA PORUKA: noaa koristite li ih i kakva su vasa iskustva? IZVORNA PORUKA: marinčii noaa ja još nisam postala mama ali oću za mjesec dana ako bog da..i naručila sam te bočice rodica će mi ih kupiti u hrvatskoj..i koliko mi je rekla da su dobre i da ublažavaju grčiće IZVORNA PORUKA: noaa grcici su hvala bogu iza nas al sam cula da bebe ne bljuckaju kad piju iz njih,a kod nas je bljuckanje problem IZVORNA PORUKA: marinčii zato neznam al mislim da sam pročitala da su i zato dobre al neznam iz iskustva.. IZVORNA PORUKA: chicco mama Nisam ih probala ali ih svi hvale.Ja kotistim aventove i chicco bočice i zadovoljna sam. IZVORNA PORUKA: noaa evo da prijavim,stigle nam bocice,ja sam zadovoljna nema zagrcavanja ni bljuckanja IZVORNA PORUKA: marinčii baš mi je drago da su dobre i meni su stigle ..ja imam rodit za 20 dana nadam se da ću dojit al opet eto trebat će mi kad tad bočice...i drago mi je da djeluju IZVORNA PORUKA: nanika Tako sam i ja sa prvim djetetom kupila bočice da se nađu.Dojila sam bebu i kada joj je bilo 5mj. ja htjela da joj dam da pije sok iz flasice a ona nece ni da cuje za flasicu, gadi joj se, hoce da povraca. Ne znam ni ja koliko sam para potrosila na raznorazne flašice ali nista. Na kraju sam kupila onu času sa tvrdom cuclom i to je htjela. Obicno bebe koje iskljucivo doje nece kasnije flasicu. Mojoj curici je sada tri godine, a dojila sam je do druge. IZVORNA PORUKA: Mya_81 Ima li ih gdje kupiti kod nas? IZVORNA PORUKA: marinčii jel zna ko ima li napokon kod nas kupiti dr.browns proizvode?mi bi uzeli čašu njihovu al nam mrsko naručivat volili bi da ima gdje kod nas IZVORNA PORUKA: noaa marincii casa je grozna nebi ti je preporucila,puno su bolje nuk i avent. IZVORNA PORUKA: Mya_81 Ne znam za njihove ostale stvari, ali mi smo s bočicama prezadovoljni! Valjda će se neko nekad sjetiti da i kod nas počne prodavati njihove proizvode... IZVORNA PORUKA: noaa bocice su odlicne,al casa je prevelika,nema poklopac ni onaj mehanizam koji sprjecava curenje i skroz mi je neprakticna. IZVORNA PORUKA: iv@ncica uh i ja sam dobila te 2 bočice iz amerike..dobre su hahahah samo sto jednu nismo nikako ni koristili, a drugu smo probali eto tek tako da nikad nije ni popijeno iz nje nego svaki put sve baceno...moj bebac od kad se rodio je bojkotirao bocu..tako da i dans bacam pare na razne flasice ali nista ...ponekad popije vode iz aventove...ali pije mi iz case i to obicne staklene, imam za njega posebnu ... IZVORNA PORUKA: dafri I mi smo dobili dvije iz Švedske,koristili smo ih i bili super zadovoljni ,ali kako ih je teško nabaviti ja sam se bojala da se bebče ne navikne na njih a ja ih ne mogu nabaviti tako da smo prešli na avent.Imam jednu novu pa ako ko hoće pošaljem mu,žao mi je baciti jer su stvarno odlične IZVORNA PORUKA: mama2902 Drage moje, mislim da uskoro stizu i kod vas Dr.Browns proizvodi. Zbog bisfenola a u Srbiji se digla velika frka. Imate to i na forumu stetne Aventove flasice, ali je sad zakljucan. Evo linka http://www.bebac.com Kako su nahvalili Dr.Browns opremu, ja sam ih kontaktirala. Oni su zastupnici za Srbiju i BIH. Tako da eto Dr.Browns i kod vas. Pogledajte sajt http://www.lenababygroup.rs Kazu da je sve bez bisfenola a, A sto se tice trening casa sada imaju nove koje nisu tako velike. Vredi pogledati! IZVORNA PORUKA: milenium mi koristimo avent i nuk kao i većina
|
|
|
|