RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

Visnja RR -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 16:54:44)

ma i ja mislila sutra ali mislim da je suvise kratak rok da se sve nadjemo...
ali sljedeci vikend je pametnije...
npr. da to bude subota sljedeca ... jer znam da je radni dan nezgodan za zaspolene zene... a i da imamo vremena sve vidjeti tu informaciju i doci...

dakle subota 30. januar
vrijeme mozda iza 14 h???

Anoniman -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 19:02:22)

U pravu si, mislim da je kratak rok, taman ćemo skupiti, nadam se, dovoljno sredstava da joj pomognemo. Meni odgovara i drago mi je što je vikend. Samo nisam dobro upratila, je li pomažemo i sa pelenama ili samo novac??

Visnja RR -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 19:38:38)

novac sa ZR koji se uplati do subote cu ja podici ...a na kaficu se moze ponijeti ko sta moze : novac ili pelene...
neke forumasice nece moci uplatiti do tada ali ce biti oznaka da je za NJU pa cu joj preostali novac kasnije proslijediti...

bilo bi dobro da kafica bude npr. u 14 h a da onda enisa_sara ti i ja odemo tvojim autom do NJE... moze i drugaciji prijedlog!

Anoniman -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 19:54:23)

Može, može.
Onda čekamo da se i ostale forumašice izjasne za kaficu u subotu.

anidla -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 20:00:51)

ja sam ZA samo da mm bude u subotu kuci oko 2 da ostane s Noom.....

ena23 -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 20:34:57)

IZVORNA PORUKA: anidla

ja sam ZA samo da mm bude u subotu kuci oko 2 da ostane s Noom.....

isto ovako.

Anoniman -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 21:45:46)

Moze...znaci subota kafa + pelene (7-18kg)=[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Visnja RR -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 21:51:09)

Da kupimo babylove pelene... od 7 do 18 kg
ubaciti i neki par vlaznih maramica (toga nikad dosta)

Visnja RR -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 21:54:28)

Drage moje ako je nekoj frka oko termina uvjek ima i druga kafica jer cemo mi NJOJ biti potrebne dok se ne zaposli...
Pa ili svoj dio dajte nekom da donese ili se vidimo ponovo na drugoj kafi... [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 22:01:15)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ma i ja mislila sutra ali mislim da je suvise kratak rok da se sve nadjemo...
ali sljedeci vikend je pametnije...
npr. da to bude subota sljedeca ... jer znam da je radni dan nezgodan za zaspolene zene... a i da imamo vremena sve vidjeti tu informaciju i doci...

dakle subota 30. januar
vrijeme mozda iza 14 h???

A sta mislis Visnja, da ipak bude jedna sutra, a jedna sledeci vikend. Jer nama je kratak rok do sutra, a zamislite kako je nekom kome to zaista treba, pa njoj je sutra daleko. Pa ko moze sutra, onda sutra, ko ne moze onda sledeci put

ena23 -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 22:05:58)

Ja bi sutra MOZDA mogla doletit. a u pravu je.. znas kad nemas kolko ti se cini dugo 7 dana... 

anidla -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 22:27:18)

ja sutra mogu 100 %, ali za slijedeci vikend nista ne gaantujem jer ovisim o mm jer niko drugi nema da mi cuva bebu....veceras stize nekad s puta, a sutra je kuci citav dan....

JA SAM ZNACI ZA SUTRA!!!

ajd skontajte pls [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

anidla -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 22:42:43)

kuc kuc [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 22:43:23)

Ja sutra ne mogu [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif], mislim mogla bih "naletiti" al ne bi mogla voziti stvari do nje (vremenski sam ograničena).....

anidla -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 22:46:00)

ja ako mogu pomoci i sa autom tu sam.....svakako mislim autom doci....
nadam se da ce se neko d sutra javiti....
idem sad leci...cujemo se sutra! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tamy79 -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 22:46:32)

Pomoc NASOJ forumasic

Pozdrav svima,

Pošto sam  nova na forumu i nisam upoznata sa prijašnjim akcijama, gdje se nalazite na kafi? I ja bih da se priključim akciji. Tek bih krajem sedmice mogla ili da uplatim novac ili da doprinesem u pelenama. A jeli cuirca ili dečko?

Anoniman -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 23:49:26)

Ja mogu i sutra i sledeci vikend, samo mislim da bi trebalo prije, jer rekla sam vec da je onom kome treba puno i do sutra cekati, a kamoli 7 dana, a vi kako hocete

Visnja RR -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (23.1.2010 23:51:50)

sutra nas moze doci 2-3...jer mnoge ne znaju...a da bude prva kafa npr u ponedeljak u igraonici iza 18 kod Suzi? pa joj ja to mogu sve u utorak odnijeti???

Anoniman -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (24.1.2010 0:14:24)

Može i tako Višnja a šta ćemo za prevoz?

Visnja RR -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (24.1.2010 0:16:13)

zamolicu MM da me odveze ...jer znam da ti ne mozes radnim danom

Anoniman -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (24.1.2010 0:19:53)

Može tako, super, hvala tvome mužu! Onda bi ja u pon. dala svoj doprinos - novac, da ne idem u banku.

Anoniman -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (24.1.2010 10:14:00)

Moze u ponedjeljak posle 18, a za prevoz mogu i ja to rijesit.

Hanady RR -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (24.1.2010 10:41:07)

eh sad čitam čitam...i sve pokušavam da skontam kad i gdje...al uglavnom sam skontala da ja nema šanse u ponedeljak da stignem jer mi mm radi do 18,00h...znači ja bih sigurno mogla tu narednu suboru iza 14,00h što vremenski šro finansijski jer u idućoj sedmici ću moći pored uplate na račun kupiti pelenice i maramice. Elem postoji i opcija da po mužu pošaljem u igraonicu kod suzi sve al budem vidjela.

elem rado bih sa vama kficu popila no neda mi se...al sam sigurna da je ova akcija birnija od moje želje da pobjegnem od djce pa će moj doprinos trenutno mogući na računu biti dovoljan do ponedeljka.

Ljubim Vas.

zagy -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (24.1.2010 11:54:25)

I meni odgovara slijedeća subota, samo se još dogovorite kada tačno i gdje.

Visnja RR -> RE: Pomoc NASOJ forumasici!!! (24.1.2010 13:41:06)

dakle u ponedeljak iza 18 kod Suzi...
i u subotu u 14 ... a gdje skontajte :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>