Ninica1709 -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (22.4.2009 8:14:12)
|
haj , curke , mada sam Vam i ja to prolazila , teškom mukom , da sada ne duljim , 2 godine smo se mučili , pa nikako , pasvaki puta kad svrši u mene sad si mislim sad bum , več mi je glava bila puna svega.pa su me prijateljice pokušavale smirit pa bude , treba se samo opustit a ne na to mislit, a stvar je ut ome bila da si nisam ni mogla plodne dane izračunat jel sam mengu dobivala sa 24 dana , pa sa 23 , kratki period za ovulaciju i to je bio jedan od problema.Pa sam išla i ginekologu na propuhivanje jajnika 5 puta,nisam nikakve tablete koristila za začeće,čista sam bila.Onda me je ginekolog molio da donesem njegovu spermu na pregled ( spermogram ) da vidimo možda su njegovo spori, al nije naravno napravio , al je i njemu bila muka osd svega pa smo se znali malo i zbog toga posvađati itd.makar je on osoba koja dosta radi pa je trebalo i vremena naći za sve... No i da završim i evo valjda je Bog malo uslišio moje želje i 31.12.2008 sam skužila da mi menga kasni , kasni , kasni , al opet me je bolilo kao da bum dobila i kasnila tjedan dana i ja si kupila test i .....+ , e cure moje tako sma bila sretna ....to je moja priča... Tako da niste jedine koje imaju taj problem ....
|
|
|
|