mirza06 -> RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? (24.7.2008 14:34:33)
|
drage moje, trazeci po internetu nesto o miomu, "nabasam" na vas forum. Zao mi je sto vas nisam imala kad sam ja prolazila sve ovo kroz sta vi prolazite. Ja sam nakon sedam godina iscekivanja, fala Bogu dragom postala mama u 37-oj godini. Citajuci ovaj vas forum, u ovih pola sata sam ponovo prosla onih sedam godina iscekivanja, suza..... Htjela sam da vam kazem, da po meni, smo svi individualci i da tu nema pravila. Mislim ako je jednoj pomogla macina trava i zatrudnila nakon prvog litra, neznaci da ce i drugoj. Uglavnom se slazem sa jednom od vas koja kaze da ne treba mijenjati doktore, treba ici kod jednog. Ja licno sam ih izmjenjala more, a na kraju mi je uz Boziju pomoc, DR. Mehmedbasic bio sretni doktor. Znam za sve price o njemu, ali ipak mislim da je on najstrucniji od svih. Takodje i DR. Divanovic je strucnjak, ali on nema uvjete koje ima DR. Mehmedbasic. Vjerovatno, kako sam vidjela, dosta vas se nece sloziti sa mnom, ali ja sam ipak zeljela da vam se javim. DR. Godinjak takodje ima dobre reference, ali sam se gore osjecala kao krava na traci, jer on jednostavno pored onolike guzve ne moze da se posveti tvom problemu. Uglavnom, da ne duljim, radila sam vjestacku oplodnju i uspjela je iz prve!!!!!! Zelim vam svima da vrlo brzo postanete mame i necu reci da budete strpljive, jer znam kako to nije bas lako. Sve vas puno pozdravljam!
|
|
|
|