Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: 40 stvari koje svaka žena treba učiniti p... 18.1.2013 13:35:30
aazra
IZVORNA PORUKA: mama x3
10. Što se tiče čokolade, svaki otpor je uzaludan.
11. Pomirite se sa prošlošću da vam ne bi zeznula sadašnjost.
24. Najvažniji seksualni organ je mozak.
29. Šta drugi misle o vama nije vaš problem.
31. Koliko god da je dobra ili loša situacija ona će se promeniti.
36. Ostariti je uvek bolja alt_ernativa od- umreti mlad.
37. Vaša deca imaju samo jedno detinjstvo. Učinite ga nezaboravnim. . 40. Kada bi svi mi sve naše probleme bacili na gomilu i videli gomile drugih, odmah bi zgrabili nazad našu gomilu.
44. Zavist je gubljenje vremena. Već imate sve ono što vam je potrebno.
46. Bez obzira ne to kako se osećate, ustanite iz kreveta, obucite se i pojavite se.
50. Život nije vezan mašnicom, ali je ipak poklon.
Evo i ovo sam iščitala, i da budem iskrena nije mi nešto - ima dosta stvari koje sam do sad bar milion puta čula Ipak, ima stvari koje su mi se svidjele..kao što su ove koje sam izdvojila...
A što se tiče nošenja ljubičastog...navela bih jedan citat Oscara Wildea : "Nikad ne vjeruj zeni koja nosi ljubičasto, u ma kojem dobu bila, jer to je uvijek znak da ima neku prošlost, niti zeni koja predje 35-u, a nosi ruzicas_te trake"
RE: 40 stvari koje svaka žena treba učiniti p... 18.1.2013 13:44:31
aazra
IZVORNA PORUKA: teacher75
a ja bas cesto nosim ljubicas_to i to je bas tek pocela nositi prije par godina
Ne znam trebali bi pitati Wildea šta misli o tebi
Šalu na stranu, ja njega stvarno volim, pa ne mora uvijek u svemu biti u pravu... Također mislim da bi svaka od nas mogla sastaviti neka svoja pravila i ciljeve, ali ne znači da bi za druge imali neko značenje...
RE: 40 stvari koje svaka žena treba učiniti p... 18.1.2013 13:45:58
jasmin
IZVORNA PORUKA: aazra
A što se tiče nošenja ljubičastog...navela bih jedan citat Oscara Wildea : "Nikad ne vjeruj zeni koja nosi ljubičasto, u ma kojem dobu bila, jer to je uvijek znak da ima neku prošlost, niti zeni koja predje 35-u, a nosi ruzicas_te trake"
To mi je omiljena boja i najcesce ju nosim,nidje veze .
RE: 40 stvari koje svaka žena treba učiniti p... 23.1.2013 20:48:05
teacher75
Šalu na stranu, ja njega stvarno volim, pa ne mora uvijek u svemu biti u pravu... Također mislim da bi svaka od nas mogla sastaviti neka svoja pravila i ciljeve, ali ne znači da bi za druge imali neko značenje...
i ja ga strasno volim, sto se da zakljuciti iz mog potpisa
RE: 40 stvari koje svaka žena treba učiniti p... 23.1.2013 22:35:20
aazra
i ja ga strasno volim, sto se da zakljuciti iz mog potpisa
O njemu bi se mogla otvoriti posebna tema, baš u knjizi koju čitam ima toliko duhovitih i istinitih rečenica...Zadnje sam se ismijala kad sam pročitala "zene nikada ne znaju kad je kraj, uvijek bi htjele nastavak ili sesti čin... " P.S. ovo po sjećanju citiram...
A vi što imate manje od 30 (i 29 je manje od trideset ), kakve ste s listom?
rješeno do 30-te (davne) u djelu imati: 1,2,3,4, 6,7,8,10, 11 ( s ti da nemam akumulatorke bušilice nego akumulatorkse kleme lično svoje ), 12, 14 ( s tim da je meni nakon 30 mnogo boljih stavri neho prije 30-te), 15.
5 ja stavrno voljno ne ostavljam iza sebe...rado je se sjećam 9 nisma ga uljepšavala...taki je kaki je...dobar
e nemam pismeno 13..to ću si nabaviti al onda spada u iza 30-te
rješeno do 30-te u dijelu znati:
1,2,3,4,5, 6 ( s tim d anajboljega krojača nemam al za više njih pod najbolji znam), 7,8, 9, 10 ( samo ja ni za čim u njemu ne žalim),11,13,14, 15
e 12 nisam još dobro shavtila
RE: 40 stvari koje svaka žena treba učiniti p... 10.3.2013 14:34:36
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mnogo toga već učinjeno Vala moram i do Pariza, pikal se Strazbur, tamo bila vala i ovog ću konja pojahati
Da mi je znati tko je napisao ovaj spisak. Morat cu i ja do Pariza, kupit si auto, sredit financije, kupit sexy igracku , otic u Afriku Ovo za analni necu da komentiram, osim sto cu samo reci da kvari spisak