Nellica -> RE: Razdvojenost u braku:-( (20.1.2010 21:26:11)
|
Draga Apotekarka, Tri i pol godine smo moj sadašnji suprug i ja funkcionirali u vezi na daljinu, da je bilo teških trenutaka bilo je ( tjedan prodje, a ja bih dala sve da mogu sa njim poslije posla popiti kavu, otići u kino .... ) , znam kako je mučan onaj osjećaj kada u ponedjeljak ujutro zazvoni sat u četiri... Poslije vjenčanja sam se preselila mm, iz jedne velike u puunooo manju sredinu gdje osim mm i njegove obitelji neznam i nemam nikog ( sad bih puno dala da popodne sa svojim curama mogu popiti kavu...)??? U firmi u kojoj radim obećali su mi premještaj slično kao tvom mm-u, ali su se ušutili jer sam na porodiljnom i što će biti kada se budem trebala vratiti na posao sam Bog zna, posao mi se ne napušta jer je firma jako dobra , stabilna i državna... Tako da sve kad zbrojiš i odvagaš nije lako niti da ideš za suprugom, a niti da budeš sama sa djetetom... Ja obično kada odlučujem stavim na papir sve razloge ZA i one PROTIV.... Mada si ti jedna jaka žena i ti ćeš znati odlučiti najbolje.... I sorry ja se izjadah u ovom postu, trebala sam tebi dati savjet, a na kraju ispraznih muke svoje...
|
|
|
|