sretniica -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (7.4.2009 8:10:27)
|
Na tzv Dejton pijaci na Otoci (otvorenoj) imaju tri štanda sa odjecom za trudnice, ali nemojte da se zeznete kao ja: kada uđete na pijacu sva tri su u uzduznom redu sa lijeve strane. Na prvom radi neka starija zena koja ce vam probati uvaliti bilo sta (uglavnom pantalone) a nije joj neki izbor, na drugom standu pise: "pantole za trudnice" i radi neka plava djevojka malo je bolji izbor nego kod ove prve, ali isto ima samo panatlone, jos dalje ako produzite imate treci stand (sva tri su u 50 m) radi neka malo starija gospodja kratke kose jakop ljubazna. Kod nje cete naci svakojake odjece za trudnice, meni licno se svidja:) Sto se tice pantalona ja sam isprobala minimum 10, sto ce reci ima brojeva, ja sam prije trudnoce nosila 42 broj, a sada mi treba 44. Zena donosi iz Turske kaze, ali su pantole marke H&M, Zara, Cico(neka srbijanska marka) itd. Cini mi se da su kvalitetne. Cijena je 40-50KM. Ima farmerki svih modela tamnih, svijetlih, plitkih, dubokih, trofrtaljnih, onda klasicnih pantola na peglu...a sto je najbitnije ima svih brojeva i zena je strpljiva da isprobate i razlozite 15 komada, kao ja hihihihi Kod nje cete naci i trenerki, doduse nisu bas ono duboke, ali mogu posluziti, zatim tunikica, nekih dzemperxcica, ma eto vrijedi pogledati :)
|
|
|
|