Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
vidim susjeda kako po vazdan cjepa drva(radio prije u sumariji),i od jedne susjede 5 macki pred mojom kucom cekaju ne bi li sta iznijela,a u daljini zelenilo,suma suma i opet suma a kad dole pogledam vidim veliki bor od kojeg nista vise ne vidim
trenutno vidim razgrtace snijega(ako se tako kaze) i dva viljuskara koji prenose drvene grede,nije neki prizor zar ne? Ali dovoljo je da malo skrenem pogled sa prozora pa da ugledam omiljeni RR portal na monitoru!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
kad smo kod prozora...sinoć kiša ljeva,ubi u stakla...ja s malim legla da spavam...a on duša draga onako u mraku tiho : Mama šta ćemo sad? Isprlja ti kiša prozore!!!