Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
S jedne strane brdo, zelenilo i kuće koje su izgrađene bez ikakvog reda i kvare ugođaj . S druge strane livade u Sjevernom logoru i Neretvu u daljini. Sve u svemu, zadovoljna sam, odmorim oči kad pogledam, nema ničijeg dnevnog boravka niti gaća u večernjim satima (kao što reče Dida 79 ;) )
< Poruku je uredio Romali -- 19.1.2010 14:40:40 >
A joj kada počnu istraživanja gotove smo, samo da one pse malo upristoje, hoću reći da se vlasnica pasa malo nauče kulturi. ... A moja je mladja za lanca. Voli štipati djecu, malo ogrebati, pa onda poslije slati poljubce medene. Ne znam od koga je to pokupila. ALi kada uhvati modrica ostaje. Grozno. Zato ja moram biti svaki sek pored nje. Jedva čekam proljeće.
< Poruku je uredio hanabanana -- 19.1.2010 15:11:09 >
Ulicu kojom prolazi trola i brdo iznad s puno lijepih kuća i borićima
vidim susjeda kako po vazdan cjepa drva(radio prije u sumariji),i od jedne susjede 5 macki pred mojom kucom cekaju ne bi li sta iznijela,a u daljini zelenilo,suma suma i opet suma a kad dole pogledam vidim veliki bor od kojeg nista vise ne vidim