Anoniman -> RE: Poroci u porodici:alkohol i kockanje (23.1.2010 8:14:35)
|
IZVORNA PORUKA: Misica84 IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA hB nemam s mm takvih problema. Ne puši,ne pije (ponekad kad baš ožedni 1pivo),ne kocka (jer je Fočak a dinar im je kuća haha) i ne drogira se. Moj svekar voli popiti i to pravo,ali sad po satre dane ne smije od mm inače bi ga nakaultiro s noge na nogu,a desilo se par puta da se napije i da smo imali velikih problema zbog toga. U mojoj fameliji nikad niko nije pio,pa iskreno da vam kažem bilo me strah mog svekra kad se napije. To je stvarno grozno,grozno [/quote] Pa hebiga NEUTJESNA, ti mene sada izradi. Cuj Focak i netrosi pare, pa kako ja onda sve zivo potrosim???[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Ja i moj dragi pili smo dok smo bili mladi, sada ponekad po casu vina ili on pivu. I to je to. kockamo ali sami ja i on igramu pokera. Ne igramo u pare nego u xxx[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] a Plastation, Xbox i te stvari mi u kucu ne ulazi. Treba da provodi vrjeme samnom! hahahhah znaš da su Fočaci poznati po škrtosti,ali uvijek ima izuzetaka npr.kao što si ti,a ja nikako da se priviknem i ja potroši šta dođe do ruke
|
|
|
|