Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imam jako puno prijatelja muških, drugova iliti jarana Redovno se čujemo, fejsamo, izlazimo i sl Mom dobrom prijatelju sam bila vjenčana kuma i sa njim sam baš baš dooobraaa Nemam problem sa mm zbog toga, niti bi mogla biti sa nekim koji se boji svakog muškarca koji se nadje u mom društvu, ne volim kompleksaše, volim opuštenost!
I ja sam se više voljela družiti sa muškarcima u toku školovanja. Nekako mi se tako i potrefilo pa sam išla u škole u kojima su muški bili brojniji. Uvijek sam imala par prijateljica, onih the prijateljica i bar tri puta toliko drugova .
I danas se družim sa nekoliko drugova sa fakulteta (ove prijašnje mi je rat rastjerao tako da smo se razišli totalno), ali se družimo kao porodice, znači ne družim se ja sa svojim drugom solo, već se cijela moja porodica druži sa njegovom.
heheheh meni ovo smiješno, ako će s enešto desiti desit će se, izbjegavale mi muške prijatelje ili ne Mislim pa dajte molim vas, znaš nekog godinama i odjednom se upali lampica za ljubav, ne kužim Mene muškarac privuče na prvu a kasnije me može zadržati ili odbiti svojim karakterom i sl A jarani su samo jarani, isto mi dodju ko drugarice, ja i zaboravim da su muškarci hahahah
Imam vise drugova nego drugarica i uvijek sam se vise druzila s muskom rajom , zenskima vazda neki k... fali da se tako lijepo izrazim...Mbm jeste smetalo sto je tako al sta cu mu ja , kad je naopak....Svi drugovi koje sam imala prije i danas su ostali samo drugovi , znaci nista vise ...Muski se dosta bolje druze nego zenske barem sam ja takva da se lakse s njima opustim , zene su glumice , vazda neke pricice, krpice, fazoni , saputanja, nisam ja za tog fazona to mi ide na zivce...Smijesno mi kad cujem kad kazu da drugarstvo izmedju muska i zenska ne moze da opstane....U dk imam druga znamo se ima preko 25 godina igrom slicaja poslije rata smo se nasli ovdje i danas dan smo ko dva prsta na ruci ....
nemam nijednog prijatelja muskog, uglavnom sam se uvijek kretala vise u zenskom drustvu- zavrsila 1.gimnaziju gdje je tada u prosjeku bilo samo 3 djecaka u razredu, pa onda na faxu isto vecina zena kao i sada na poslu. imala sam par drugova prije braka al nikakvo posebno prijateljstvo, kako sam se udala ne cujemo se i ne izlazimo, samo se ispricamo kad se u prolazu sretnemo
imam prijatelja sa faxa kojeg smatram najboljim prijateljem, uvijek se mogu osloniti na njega, i uvijek je tu za mene i moju porodicu kao i ja za njegovu, jako je dobar sa mm i super se slazemo godinama vec, imam i druga iz srednje s kojim se druzim 15 godina i sad se nazalost preselio u drugu drzavu pa se rijetko vidjamo ali se cujemo tel, mailom, skypom...
potpisujem najviše mrzim kod žena kad se jedna na drugu sase ju od komplimenata, te joj jest ti to lijepo al to se ne zna reć normalnim tonom nego onim piskavim i povišenim što para uši, pa sad ova fejes furka "bubim" "lubim" "svatkice"... Sve više i više poremećaja u govoru ode nam društvo u pm.
Eto toga nema kod muških i zato volim sa njima više komunicirati, moram naglasiti da imam hvala Bogu i normalne prijateljice
nemam nijednog prijatelja muskog, uglavnom sam se uvijek kretala vise u zenskom drustvu- zavrsila 1.gimnaziju gdje je tada u prosjeku bilo samo 3 djecaka u razredu, pa onda na faxu isto vecina zena kao i sada na poslu. imala sam par drugova prije braka al nikakvo posebno prijateljstvo, kako sam se udala ne cujemo se i ne izlazimo, samo se ispricamo kad se u prolazu sretnemo
Identicno...
Identicno...
isto
U Gimnaziji sam uvijek vise voljela biti u muskom drustvu nego u zenskom, muski su mi uvijek bili drazi u smislu sto se nisu opterecivali glupostima, nisu imali supljaka, bili su prakticni i iskreni. Medjutim...uvijek na kraju bih otkrila da su me gledali "malo drugacijim ocima", pa bi mi bilo zao...i to bi se malo udaljili. Slicno je bilo i na faxu, dok nisam upoznala mm. Poslije, lagano, sva su ta prijateljstva prerasla u pozdravljanje kad se vidimo, a razvila sam prijateljstva sa mm prijateljima, koji su se ozenili, pa sad se spontano u parovima druzimo.