Hanady RR
|
evo mog spiska Hrana: Za malu bebu: Humanna (do 6 mjeseci) 3 kutije Za ostalu djecu: Slatkiši (čokolade za sve, bombona, petit keks i smoki) Higijenske potrepštine: Za bebe: Pelene 2 i 5 violeta i stavila sam 2 pelene koje izgledaju kao ove jednokratne ali se peru ( imam nekoliko komada dobila iz švedske pa kontam ako neka nemaju pelena mogu ih presvući u ovo dok se ne nabave) Krema (4 puta pavlovićeva, 4 xpudar, 4 x šampon, 4 x sapun) Ostali: 4 x čaj od komorača Oprema za bebu: Posteljina (ambasadeor deikica, tanja dekica za bebača još jedna, posteljinica, još jedna čaršav na gumu,vrećica za spavanje) Peškirić za kupanje i penjoar za malenog i većeg dječaka Odječa i obuća: Sve moguće za bebu i malenog do 2 god [bodi 2 x za manjeg i 1 za većeg dječaka, gegice 2 puta , kapice 2 puta i 2 x šal, čarapice 10-tak komada, prve cipelice proghodalice za malenog, štrampilice za malenog, trenrekne za oba dječaka,] Za stariju djecu 2 x jakna, 3 majice dugih rukava, 2 majice kratkih rukava, famrmere, trenerka Ostalo: Igračke, za bebe glodalice i autići, 2 plišane igračke, ben ten sat za starijeg dječaka :) (mm kupio) za tetku i tetka: 2 rolke, pantole, vjetrovka košulja 2 x ( za tetka i babu) 5 kutija cigareta ( mm nije dao više kaže bolje kupi još jednu hranu za dijete) - kolica ( tri položaja) Eto sad stavim sličicu i da mm oko 16,00 danas odvuče dole ...