Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nama su prosli vikend obili auto Da sam kojim slucajem imala AS izgleda da bi mi i to uzeli Covjek se poslije toga osjeca uzasno jadno i bespomocno, cak imate osjecaj kao da je silovan dio vaseg privatnog zivota
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
mozda da svako posara necim svoju AS... onda se lako mogu naci jer sam sigurna da zavrse na autopijaci... bas sam s prozora gledala kako je neko probijeo jednu svjetloplavu... ... u zapisniku policije navedete tu oznaku... pa s drotom na pijacu... ili samo fantaziram
svasta pa stvarno nemaju ni mrvu savjesti...hajde sto nekome nanesu materijalnu stetu zapita li se iko kako ce ta osoba sa djetetom doci kuci (ako je ukradu negdje na nekom parkingu)kako djetetu ne dao Bog moze nesto biti, i kako ce jos usput fasovati kaznu... gluho bilo...
moze li se AS pokriti necim na zadnjem sjedistu? ja mislim da prvo se treba nabaviti ona naljepnica "beba u autu" koja se moze skinuti da nije stalno zaljepljena. drugo prekriti AS dekicom ili staviti nesto glupo na nju neku ogromnu igracku... i povrh svega toga zakaciti lanac i katanac na AS...
mm inace sve kradje rijesava jedni potezom---kaze prikljucis na izvor od 220V ili 12A (ne znam tacno) pa kada jednog lopova zadesi nesreca svi ce se ostali pitati hoce li posegnuti za istim.. ne izvodivo za problem gore naveden ali...
ma to je nazalost za ocekivati neki dan meni dragi pricakako su na ciglanama covjeku par puta lomili staklo da bi uzimali orbit zvake one u kutiji mi nemamo garazu ostavljamo auto ispred zgrade ali obavezno sve vadimo iz auta i otvaramo ladicu da se uvjere da nema nista prije nego nedaj Boze slome staklo...
A malo crnjaka, kad su čovjeku iz auta ukrali 20dkg mljevene kafe i ništa drugo, pa valjda se i AS može prodat na crnom tržištu
na parkingu ispred mog posla covjeku su ukrali jelensku krpu
Meni je bas naumpalo da bi neko mogao ukrasti AS, kad god bih vidjela da stoji neka skupa u autu. Kod nas ima alarm na autu - jer je golf, pa kad bi ga otvorili ne bi uzeli AS, vec komplet auto (ne daj mi Boze)