Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kod nas je otprlike izgleedalo kao oni kočići za šator što se razapinju na dva-3 mjesta mjesta su držali pišu, ne znam kako da objasnim, uglavnom nije bilo nikakvog reza, samo ti deblji konci unutra, a konce nismo vadili
Aham, jasnije mi je bar malo, k'o kad mi je hem prvo dijete, hem dječak :) da mi bude živ i zdrav, kao i sva druga dječica. Znam da unaprijed i pretjerano brinem, ali takve su valjda sve majke...hvala još jednom na pojašnjenju.
Skorpija,imamo zakazan termin, dr kaze 2 dana u bolnici aBd, prvi dan prijem,drugi dan operacija,pred vece taj dan bi nas otpustili. Rece mi da ce mi poslati pripreme jer ce maleni biti u opstoj anesteziji. Sta te pripreme podrazumijevaju? Jesi imala takvo nekakvo uputstvo? Hvala unaprijed na odgovoru.
Ne znam na sta je konkretno mislio, ali mi smo prije operacije, posto je opsta anestezija dobili da radimo nalaze krvi, ekg i rendgenski snimak pluća. Dan prije operacije djeca od 5 ujutro ne smiju jesti ni piti i toga sam se najviše bojala, zato je veoma vazno da dobijete sto raniji termin operacije, npr u 10 iako po pravili mlađa djeca idu prva ujutro pa onda starija
Hvala ti puno na odgovoru. Čekam na papir da dobijem, pa ću znati šta je u pitanju. Inače, ove pretrage koje pominješ ste radili po prijemu na dječiju hirurgiju ili prije, pa ste nalaze ponijeli sa sobom? Oprosti na ovoliko pitanja, ali bilo bi mi od koristi znati detalj više veliki pozdrav
Pozdrav, moj mali ima 7 mjseci, osunecen prije 11 dana, inace je jako debela beba i poslije sunecenja doktor nam je rekao da stalno izvlacim cunicu posto je ona uvucena i ima dosta masnog tkiva. On kada je to radio mali je plakao a ja kod kuce to isto pokusavam ali mi ne ide bas dobro i strah me da li je izvucem dovoljno dobro onako kako je on to uradio. Moze li mi neko pomoci kako je to najboolje raditi i koje mogu nastati posljedice
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.