DM -> RE: Ukopan/skriven penis (30.9.2010 14:22:33)
|
Draga sunčica, evo sam ti copy-paste moj post na ovoj istoj temi,moj ti je savjet da odeš kod nekoliko doc. da to pregledaju i da onda ti odlučiš šta i kako -ne zalijeći se, možda će to i samo proći! Pokušaj tupiti u kontakt sa enisa-sarom(ona je bivša forumašica,ali je vjerovatno s nekima još u kontaktu-ona ti je imala isti slučaj..) JOOOOOOOOOOOJ! Više vala i ćune! Imam 3 u kući i polomiše me Prvog smo osunetili kad je imao 25 dana,a drugog u 2.mj! Prvog sunetio dr.Hadžihasanović,a drugog dr. Dervišević!Žene drage, ćune identične,ja imam problem da im se ona kožica na penisu slijepi za testise i ako malo "Zapostavim" odmah se zacrveni i "mama češka me ćuna"-temeljito operem,stavim bivacin prah i sve ok! Mm primjetio da ljeti,dok nosi bokserice i šorc(dakle bez štrampli) nema problema(skaka u pravu),a i mama me ruži,što mu ne oblačim duge gaće zimi umjesto štrampli(mada je ona odgojila 2 curice)i šta god da radim oko ćune -ruži!Heej,pa valjda znam nakon ovolikog iskustva! E sad ,zaova svog sina sunetila u sanasi kad je imao 2 mj,i u nj ćuna totalno drugaćija!Čak i nakon suneta -samo viri Svekrvin zaključak:Benjo(zaovin mali)osunećčen premalo, a moj S. previše-ma da izludiš! Na kraju zaključak:i u Benje i u S. ćune su normalne,Benjo sada ima 5 god. i još je uvijek malo puniji dječak i ćuna se normalno vidi,S.Ima 4,5 god i nj ćuna je normalna(ponekad češka )ali to je jednostavno takva građa,jer vidim da ima dovoljno kožice kad mu se nekad di ,obično na spavanju! Amrino,ne brini doći će to na svoje-ovako dug post je da vam što bolje prezentiram svoja iskustva,da ne pričam "iz have"!
|
|
|
|