M kao Mama
|
E prođe i ovaj vašar, pa sad bez ljutnje da kažemo šta imamo. U svoj ovoj priči drago mi je zbog Dalala ipak je ovo njem povrtaka na scenu, nije bilo kako je očekivano, ali bože moj, ona je blista, u svakom smislu, Din, ne znam kog đavla je i išao, al eto, tu bi stala sa komentarima, momak nije loš, bit će da ima to nešto evsropsko, svjetsko, al ja ne gumo to nikako, Jala ili Džala kako već, koliko god se trudila da ga razumijem, od svega sam samo skontala rodit sina, al stvarno ne lažem, ne karikiram, znači kako je pjesma postala to jedino razgovjetno čujem, treba dati mladima priliku pa eto, Ana rucner, za moj pojam totalni promašaj, jeste zgodna, atraktivna, gori, al brate preprosta mi je, nekako izvještaćena pa još i prostački mi izgleda sve u vezi nje. I za kraj, mislim da je njih najviše srušila njihova divna poruka, simbolika bodljikave žice, najlona, Sirija, to je njih uništilo, pa Evropa je od nas digla ruke kad smo krvariti četri godine, stoga me ovo ne čudi. Svaka čast na nastupu.
|