EEDITH -> RE: Eurosong 2016 (4.3.2016 11:00:40)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 Citam i ne vjerujem, pjesma veze sa Stingovom nema, ali evo rekli su da licimo i na Miligram, Tifu, Severinu itd itd....posto se nista novo ne moze izmisliti naravno da sve pjesme podsjecaju jedna na drugu, i svake godine, ali bas svake prica se o plagijatu....i Lane moje je bila plagijat i pobjednik Mans sa Heroes itd itd....sve ove pjesme odmah nakon objave prodju takvu kontrolu da plagijat bude diskvalificiran odmah nakon objave - kao sto je bio slucaj sa Harijem i Starac i more. Hvala dragom Bogu pa nam evropska publika i dijaspora pruza ogromnu podrsku, a ovo sto smo mi dosad uradili - od vracanja B&H na Eurosong jer je nasa produkcijska kuca izvrsni producent i pronalazi apsolutno svaki pfening za predstavljanje lijepe nam drzave, do bezbroj intervjua koje smo uradili, ne da bi predstavili sebe nego B&H. Mi nemamo milione kao druge drzave, nemamo 3 PR agencije koje stoje iza nas, mi sami sve radimo i nista nam nije tesko. Prvi put u historiji nastupa BiH na Eurosongu nasa ce zemlja imati rezisera nastupa, i veliku turneju prije odlaska u Stockholm. Prvi smo po broju pregleda na oficijelnom Youtube kanalu, mi malena drzavica, - a 22 pjesme su vec izasle sto dovoljno govori koliko je nasa pjesma kvalitetna. To je nama vec pobjeda. A bilo bi lijepo kada bi tako mislili i Bosanci i Hercegovci u toj istoj drzavi cije boje mi branimo u Stockholmu. Ljubav je sve sto imamo [sm=smiley27.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ne bi mi bili mi,da ne tražimo dlaku u jajetu i da ne pljujemo sami sebe .......... Vama želim puno sreće ,a i nama s vama [sm=smiley27.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|