M kao Mama
|
Nisam ja nikakv muzički, modni ili nekog trećeg reda kritičar,ali kao RR mama, imam puno pravo da kežm da sam ponosna na našu leonu, da mi je src bilo veće od one Vijećnice kada sam je ugledala, pa drage moje žene znat eli Vi koji je to uspjeh, otići na Eurosong i pokušati predstaviti našu napaćenu BiH u najboljem savjetlu. Dalal, draga moja, divna si, divna si kao što si mi uvijek bila divna, ali kao žena ženi želim da ti uputim isrene čestitke za izgled. čitam kažem vratila si se na kolažu prije May, ma kakvo vraćanje, nisu bitne kile, ti si sada jedna prava mlada statala žena, ostvarenma na svim poljima, Bogu hvala iz koje izbija najljepša svjetlost (uprkost svim nedaćama i životnim tragedijama koje us te zadesile). Draga moja želim ti svu sreću ovog svijeta, i da uspijete u nakanama. Deen, ne znam, ja njega brate ne mogu da komentarišđem, on je za moj pojam, izvještaćen, nekakav sav uvrnut, gledam ga neku noć uvija se one nogice samo što mu se ne slome, usta se iskriviše u jednom momentu od botoksa, šta da mu radimo, takav je kakav je od kada znamo za njega, možda je to negdje coll i ok, bez obzira na njegove glasovne mogućnosti, postoji taj neki utisak koji sve to kvari. Isto, kao što su svojevremeno govorili za Željku Katavić Pilj, kad bi moglo kako da na Eurpviziji pjeva iza nekog parava, tako i on, nekako mi sje spojivo nespojiv. Onaj dečko Jala, ja prvi put čujem za njega, ali ako mislite da stignete tamo gdje ste krenuli, da vas ne svrate negdje u neku ćuzu, on bradu mora obrijati, iskren savjet nakon svih ovih p..darija po Evropi. Ana Rucner, dama, ledena kraljica, virtuoz, gori ženska, sve u svemu tako je kako je, naši ste, pa ima da Vas bodrimo.
|