RE: Eurosong (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:16:42)

Bas, dzaba ti i legenda poput Engleberta....Nema bez STELE nista...A mi mislimo korupcija samo kod nas, uuuh.

Hanady RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:16:49)

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

Svedska mi je fakat i bila favorit, ali bodovi za nas......strasno razocaravajuce, ne mogu vjerovati. Da je los nastup, pjevacica, strucni komentari ma bilo sto razumjela bih. A ovako, NO WAY ne mogu da shvatim, bas me iritira.

mene uopšte ne iznenađuje...
ta ljudi unutar zemlje su bili s akomenatrima toliko lošim da je bilo strašno slušati...
šta da očekujem onda do ljudi van Bih[sm=smiley36.gif]

Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:17:31)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Dok ste vi tu znojili oko tave ja sam smazala palačinke iz nje. [sm=jezicek.gif] Nije beg cicija hahahahah
Ma meni ovo glasanje više ofirno, đaba bdijem.

UH...gdje spomenu palacinke, sad' bi ih pravila da me nije stid djeteta koje spava vec hahahaha...

hatepsut -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:17:58)

Ma vala mene su Bosanci u dijaspori jako razocari,jedino mi je drago rad zenica koje ce dobiti tavu :) 

Hanady RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:18:12)

IZVORNA PORUKA: bebacha

vidjet cete ujutru Delimano stranica ne postoji[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hannan -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:18:14)

Eh eto i ja dobih sta dzabalame, nadam se da nas Delimano nece izraditi [sm=smiley36.gif]

Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:18:26)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Svedska mi je fakat i bila favorit, ali bodovi za nas......strasno razocaravajuce, ne mogu vjerovati. Da je los nastup, pjevacica, strucni komentari ma bilo sto razumjela bih. A ovako, NO WAY ne mogu da shvatim, bas me iritira.

ta ljudi unutar zemlje su bili s akomenatrima toliko lošim da je bilo strašno slušati...

Ma da - ljudi, ali strucni ziri, komentari strucnjaka su bili vrh za Maju i nastup. A ljudi...pa stoka bona, samo jedan coban je potreban i sve ovcice trce za njim...

Medić* -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:18:53)

Svedska je stvarno zasluzeno pobjedila. Od pocetka mi je bila favorit [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:20:27)

Ma da - ljudi, ali strucni ziri, komentari strucnjaka su bili vrh za Maju i nastup. A ljudi...pa stoka bona, samo jedan coban je potreban i sve ovcice trce za njim...

pa ja se ne osjecam stokom sto sam rekla da mi je nasa pjesma anemicna...[sm=smiley1.gif] Maya je izvukla maksimum ali sve je to premalo...
Nama mnogo srece drugi put

Hanady RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:20:42)

džaba nije mogao stručni žiti mnogo mimo glsanja telefonom...

maja je odradila divan posao..i ja sma ponosna na nju...
nek nije PINK i GRAND...nek nismo preuzeli taj melos pa počeli evropu kljukati turbofolkom[sm=smiley36.gif]

Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:22:44)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

pa ja se ne osjecam stokom sto sam rekla da mi je nasa pjesma anemicna...[sm=smiley1.gif] Maya je izvukla maksimum ali sve je to premalo...
Nama mnogo srece drugi put

Pa jes Visnja, ali ovaj komentar se odnosi na SILU dijaspore, kojoj i sama pripadam djelimicno, odnosno ovih 5 god ne ali eto sva mi je rodbina vani, ukljucujuci i roditelje, pa zar ni holandija, njemacka, svedska...sve te zemlje koje su PUNE naseg naroda nisu mogle prikupiti niti koji pisljivi bod?!

Visnja RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:24:10)

ama eurosong se vise i ne gleda kao prije...mozda ljudi jednostavno ne gledaju...eurosong je postao velika lakrdija pa ljudi ne zele da gube vrijeme na to...

Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:25:51)

Ma ne zele da gube DZEP na to, a vrijeme manje - vise. [sm=smiley13.gif]

Mada, da je gubitak kvaliteta vidljiv je ocito. HVALA BOGU pa je bar Svedska koja je zaista kvalitetnog nastupa, pjesme i svega, pobijedila. Da su babuske bile na tom mjestu, tacno bi bilo ravno pobjedi finske i onim nakazama.

bebbe RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:26:56)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Svedska je stvarno zasluzeno pobjedila. Od pocetka mi je bila favorit [sm=bravo.gif]

Potpis... Samo mi je malo žao da Makedoniju nisu bolje prepoznali... I smiješno mi je da su bake bolje od Joxa:)

Hanady RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:28:04)

Ama lULu...
pa ženo rusija na boljoj poziciji od željke...
pa mislim sve je jasno...halo eto umalo je falilo d anakon gordija babuske nam pootimaju tave[sm=smiley36.gif]

Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:28:48)

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Potpis... Samo mi je malo žao da Makedoniju nisu bolje prepoznali... I smiješno mi je da su bake bolje od Joxa:)

Bas! A Makedonija je dobro i prepoznata. Ja sam se bojala da ce Grcka ili Kipar pobijediti, fufica mi je vala dosta na nasoj turbo folk sceni, trebaju jos i Eurosong pobijediti i da se odreknem muzickih kanala u potpunosti hahaha...

Visnja RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:29:03)

a to je dokaz da ne pobjedjuje uvjek samo kavlitet nego i spektakl... sjetite se Lorda , ruslane, pa dane internacional i sl... meni licno ne bi smetalo da nas predstavlja ni Selma bajrami ako ce imati dobru pjesmu (zena ipak ima dobar glas) i ako ce nam nastup biti zanimljiv (pa sta i ako je provokativan) ... samo da pruzimo nesto zanimljivo i kvalitetno...

Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:29:35)

Ama lULu...
pa mislim sve je jasno...halo eto umalo je falilo d anakon gordija babuske nam pootimaju tave[sm=smiley36.gif]

Simbolika hahaha...

Babuske umjesto tacne i kolaca odnjele tave kuci [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:31:30)

nego da zapamtimo za narednu godinu kad se ufatimo telefona

nama glasove dali
Crna Gora 6
Austrija 7
Turska 10
Švicarska 1
Slovenija 7
Hrvatska 10
Slovačka 2
Makedonija 7
Srbija 5

a mi lovu potrošili na
Grčka 1
Francuska 2
Rusija 3
Turska 4
Španija 5
Albanija 6
Azerbejdžan 7
Švedska 8
Srbija 10
Makedonija 12

a tava meni[sm=smiley36.gif]
joj ako me izrade[sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:32:20)

Ama lULu...

Simbolika hahaha...

Babuske umjesto tacne i kolaca odnjele tave kuci [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:33:09)

Ma sve je to OK, ali npr. - ima i Deen dobar glas, ali In the disco je bila provala zestoke vrste...Kao ovaj put Grci, Kipar, Turci i slicne komercijaliste...

Ma nemam pojma, iznerviram se dzaba, a samo zbog idealizma. I opet kazem hvala Bogu BAR je kvalitet pobijedio.

Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:33:51)

nego da zapamtimo za narednu godinu kad se ufatimo telefona

nama glasove dali
Crna Gora 6
Austrija 7
Turska 10
Švicarska 1
Slovenija 7
Hrvatska 10
Slovačka 2
Makedonija 7
Srbija 5

a mi lovu potrošili na
Grčka 1
Francuska 2
Rusija 3
Turska 4
Španija 5
Albanija 6
Azerbejdžan 7
Švedska 8
Srbija 10
Makedonija 12

a tava meni[sm=smiley36.gif]
joj ako me izrade[sm=jezicek.gif]

Da ne bi HR i Turske ne bi ni 10ke vidjeli ovaj put hehe...

Visnja RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:34:24)

Ma sve je to OK, ali npr. - ima i Deen dobar glas, ali In the disco je bila provala zestoke vrste...Kao ovaj put Grci, Kipar, Turci i slicne komercijaliste...

Ma nemam pojma, iznerviram se dzaba, a samo zbog idealizma. I opet kazem hvala Bogu BAR je kvalitet pobijedio.

[sm=smiley31.gif] bjezi u krevet

Hanady RR -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:34:53)

ja na sve pristajem...al d ame selma bjarami predstavlja kojoj je kafan formirala glas na izvoru za pjesmu evrovizije to ne mo gu bogami...ako se to ikada desi...ja odustajem od eurosonga...halal im i audi da ga djele a kamoli tava[sm=smiley36.gif]

Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:36:13)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

[sm=smiley31.gif] bjezi u krevet

Bila vec ugasila laptop, i opet upalila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], huja me spucala haha. A nije samo huja kriva, neg' posljepodne sa L. odspavah skoro pa 3 sata hahaha...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>