Lulu_08 -> RE: Eurosong (27.5.2012 0:22:44)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: Lulu_08 IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Lulu_08 Svedska mi je fakat i bila favorit, ali bodovi za nas......strasno razocaravajuce, ne mogu vjerovati. Da je los nastup, pjevacica, strucni komentari ma bilo sto razumjela bih. A ovako, NO WAY ne mogu da shvatim, bas me iritira. mene uopšte ne iznenađuje... ta ljudi unutar zemlje su bili s akomenatrima toliko lošim da je bilo strašno slušati... šta da očekujem onda do ljudi van Bih[sm=smiley36.gif] Ma da - ljudi, ali strucni ziri, komentari strucnjaka su bili vrh za Maju i nastup. A ljudi...pa stoka bona, samo jedan coban je potreban i sve ovcice trce za njim... pa ja se ne osjecam stokom sto sam rekla da mi je nasa pjesma anemicna...[sm=smiley1.gif] Maya je izvukla maksimum ali sve je to premalo... Nama mnogo srece drugi put Pa jes Visnja, ali ovaj komentar se odnosi na SILU dijaspore, kojoj i sama pripadam djelimicno, odnosno ovih 5 god ne ali eto sva mi je rodbina vani, ukljucujuci i roditelje, pa zar ni holandija, njemacka, svedska...sve te zemlje koje su PUNE naseg naroda nisu mogle prikupiti niti koji pisljivi bod?!
|
|
|
|