M kao Mama -> RE: Eurosong (19.3.2010 12:50:46)
|
Da li je moguće da sam ja jedina koja nije čula Munje i gromove, ako se ne varam. Zaista, ja sam operisana od ti Eurosovgova, Evrosongova, Dora i slično, a pogotovo od Eurovizija i Evrovizija. Nije sada da ne znam Lejlu ili neki drugu pjesmu koja je bila naš predstavnik, ali znam je jer je hit i pjeva se, a sada da je nešto maksus sjednem i gledam i grizem nokte da li ćemo proči u finale i ko će nam dati bovode, ma kakvi. Ti izbori su davnih dana pali u mojim očima, tako da pokušavam na sve moguće načine da izbjegavam situacije koje su stresne, a nemaju veze sa mojim životom. Izgled jeste bitan, ali nije presudan, ja sam jednom davno čula tako komentar kao, eto razmišljali da pošalju Željku Katavić - Pilj, ali eto da pjeva iza nekog zastora. Halo, ljudi otkud nekome pravo da komentariše nečiji izgled ili slično. Svi fala Bogu imamo ogledala i trebamo se s vremena na vrijeme pogledati u ista, a ne bi bilo zgoreg da izmisle i kakav sapun za jezik. Da se vratim Željki, zašto ne žena ima vrhunski glas, i ko zna možda bi ona napravila nešto što svi ovi naši do sada nisu. A, da zaboravih taj famozni ključ, ipak je on najbitniji, izgled i pjevanje je nebitno, ako te godine nije na redu Srbin/Hrvat ili Bošnjak.
|
|
|
|