|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Eurosong
21.5.2012 16:00:14   
leona81
Zeljko je stvarno sa spotom kupio i mene a i mnoge ce tek da kupi...ja ga ne gotivim nesto posebno ali bih opet glasala za njega:) majstor...kad vec mi nemamo sansu, nadam se da ce on da pobjedi al nesto prebrzo bi to bilo nakon Marije opet u Srbiju ali ko zna?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 851
21.5.2012 16:04:06   
MAMA MA
Jos da odluči da u fazonu spota izvede i koreografiiju na sceni...ma 1000000% pobjeda....kažem ja zna sta radi i to treba postovati..a ne ko kod nas...nisu u stanju pjesmu normalnu napravit da se ko ljudi predstavimo...Svake godine neka blamaža(isključujem Merlina iz ovog)

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 852
21.5.2012 16:07:06   
leona81

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

Jos da odluči da u fazonu spota izvede i koreografiiju na sceni...ma 1000000% pobjeda....kažem ja zna sta radi i to treba postovati..a ne ko kod nas...nisu u stanju pjesmu normalnu napravit da se ko ljudi predstavimo...Svake godine neka blamaža(isključujem Merlina iz ovog)

ma garant je to i smislio...stari maher

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 853
21.5.2012 16:31:47   
Visnja RR
iako bas ne gotivim Joxa (ovo prepisujem od leone) moram priznati da on profi radi hitove...i ovaj je jedan od njih ...
gledajuci oficijelnu stranicvu eurosonga vidim da je navodno Svedka favorit i one bakice..i jos neko ali zaboravih....e vala ako bakice pobjede ja bih bojkotovala eurosong...pa dokle ce slati cirkus...
joxu predvidjaju od 3 do 5 mjesta nama od 20 do 23... navodno smo najbolje plasirani na tim nekim kladionicama nakon Joxa od bivsih YU zemalja...
mada ove kladionice nista ne nzcae jer cesto bas fule ali eto user posted image
iako sam nekad bila veliki fan eurosonga sve mi je nekako izgubilo car jos od pobjede Lorda
ali volim takmicenje ...meni najzanimljivije gledati glasanje user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 854
21.5.2012 16:32:30   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: leona81

da, vidjela sam generalnu probu...nastup je skroz obican...

03.04.`08

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 855
21.5.2012 16:38:17   
M kao Mama
Meni je Joksimović opet standardno odličan, pogotovo spot, svaka mu čast, mislim da je on realno pored Kaliopi jedini favorit sa ovih prostora, Nina ništa, a maja sar pogotovo, žalosno, ali tako je, barem po mom sudu

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 856
21.5.2012 16:40:12   
leona81

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: leona81

da, vidjela sam generalnu probu...nastup je skroz obican...

mozda cuva sve za finale...nikad se ne zna

a svedjanka je definitivno najbolja, ima super pjesmu, pjevljivu i plesnu, zvuci fenomenalno uzivo, izgleda prelijepo...ma vrh...nastup joj je takodjer odlican...

Neposredna veza do poruke: 857
21.5.2012 16:41:03   
leona81
http://www.youtube.com/watch?v=zJUbuilyYGk

evo je

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 858
21.5.2012 17:33:32   
Blue rose RR

A Hari sa Lejlom?
Meni je Hari bio definitivno naš najbolji predstavnik do sada ...svaki put se naježim kad gledam i slušam njegov nastup na Euroviziji.
Al hebi ga, i tad nas Željko zeznu :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 859
21.5.2012 17:40:27   
MAMA MA
I on je bio fenomenalan,ali kad se sjetim Lake i horoza na sceniuser posted image user posted image user posted image ..kao neki "pokusaj"originalnosti a veza s vezom nije uvezanauser posted image user posted image user posted image ...odma skontam da mi generalno nemozemo napravit dobru pjesmu za eurosong...ma i lejla mi tekstom nije nesta bila(usro peca sve)...htio se postići bosanski štih u pjesmi a ispade nesta user posted image ..jedino muzika i harijeva izvedbauser posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 860
21.5.2012 17:45:00   
M kao Mama
ja evo sad opet gledala spot od Jokse, ma predobra je brate, i on kako ide ugodine sve bolj i bolji,

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 861
21.5.2012 17:48:07   
Honey3

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

A Hari sa Lejlom?
Meni je Hari bio definitivno naš najbolji predstavnik do sada ...svaki put se naježim kad gledam i slušam njegov nastup na Euroviziji.

A zasto Zeljko???

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 862
21.5.2012 18:49:54   
Visnja RR
ma sto ljudi sto cudi user posted image
meni licno ni dino ni hari nisu simpaticni... ali harijev nastup je daleko nas najbolji nastup... onu vrstu pjesma ane volim
ali dva nasa najdraza lika na eurosongu su mi Laka i Deen ...sta cu kad ih volim user posted image Deen je imao nesrecu da je tada bio najjaci eurosong ikada... ruslana, joks, turci (najdraza moja eurosongovska pjesma), grk...

03.04.`08

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 863
21.5.2012 19:22:58   
bellla
jao moj muz je dobar,on nesto ne gotivi Joksimovica,meni je cist ok,a svaki put kad cuje ovu nasu pjesmu i kad dodje do onog dijela,"ti nisi zivio sam u zlatu paukove mreze",ponavlja, u zlatu paukove mreze,u zlatu paukove mreze,neznam koliko putauser posted image user posted image i na kraju slegne ramenima i kaze"jbg ne kontam"user posted image user posted image

Ja volim Ninu,al ova pjesma mi nije nesto.

Be happy,it drives people crazy!

Neposredna veza do poruke: 864
21.5.2012 20:25:19   
Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: zaha

A Hari sa Lejlom?

A zasto Zeljko???

Zato što sam bila ubijeđena da je te godine Željko bio sa Harijem na Eurosongu ... lapsus :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 865
21.5.2012 23:08:53   
Honey3
user posted image vidim ja Zeljko mi se ne uklapa u onaj eurosong,onda su pobijedila ona po meni "strasila"user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 866
21.5.2012 23:15:36   
bambi7

A Hari sa Lejlom?

A zasto Zeljko???

Zato što sam bila ubijeđena da je te godine Željko bio sa Harijem na Eurosongu ... lapsus :)

Pa cini mi se da je i bio, Zeljko je nesto radio na pjesmi Lejla(muziku cini mi se).

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 867
21.5.2012 23:17:35   
bananica
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ma sto ljudi sto cudi user posted image
meni licno ni dino ni hari nisu simpaticni... ali harijev nastup je daleko nas najbolji nastup... onu vrstu pjesma ane volim
ali dva nasa najdraza lika na eurosongu su mi Laka i Deen ...sta cu kad ih volim user posted image Deen je imao nesrecu da je tada bio najjaci eurosong ikada... ruslana, joks, turci (najdraza moja eurosongovska pjesma), grk...

ovo kao da sam ja pisala

Neposredna veza do poruke: 868
21.5.2012 23:20:20   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: bambi7

A Hari sa Lejlom?

A zasto Zeljko???

Pa cini mi se da je i bio, Zeljko je nesto radio na pjesmi Lejla(muziku cini mi se).

muzika za pjesmu lejla je zeljkina ali nije on te godine pjevao za srbiju .tada smo mi imali daleko najbolji plasman jer se srbija uoste nije takmicila te godine bili su diksvalifikovani ...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 869
21.5.2012 23:25:36   
bambi7
e u pravu si, ono nesto bilo oko Flamingosa i onih djetica(ne znam sad kako se zovu) a mi smo negdje pri vrhu bili

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 870
21.5.2012 23:27:13   
Anoniman
makedonska po meni od balkanskih najbolja

a i rambo amadeus  razbija user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 871
21.5.2012 23:30:20   
Honey3
Ma tesko da ce vise neko nas napraviti i otpjevati pjesmu na eurosongu,kao sto je to Hari uradiouser posted image a ostali izvidjaci,hm, meni je Laka bio super,bas orginalan,a Deen,osipam se user posted image Sjecate se Nine Prsesa,nije bio los,a drhtao mu glas od treme...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 872
21.5.2012 23:32:10   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: bambi7

e u pravu si, ono nesto bilo oko Flamingosa i onih djetica(ne znam sad kako se zovu) a mi smo negdje pri vrhu bili

ja mislim cak drugi da smo bili.a jesu bili oni crnogorci mali tada neki problem ne mogu im se ni ja imena sjetiti user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 873
21.5.2012 23:34:44   
bananica

Ma tesko da ce vise neko nas napraviti i otpjevati pjesmu na eurosongu,kao sto je to Hari uradiouser posted image a ostali izvidjaci,hm, meni je Laka bio super,bas orginalan,a Deen,osipam se user posted image Sjecate se Nine Prsesa,nije bio los,a drhtao mu glas od treme...

potpuno sam na N Prsesa zaboravila, bio je dobar

za mene najbolji Fazla - sva bol svijetauser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 874
21.5.2012 23:36:33   
Visnja RR
djetici su bili NO NAME user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *