|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Eurosong
30.5.2010 8:56:50   
Anoniman
Srbija je cini mi se na 13-om mjestu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 351
30.5.2010 9:41:59   
Mya_81 RR
Ja sam razočarana...mislila sam da ćemo dobiti bar neke bodove od dijaspore, ali izgleda da su zakazali u glasanju i njima dajem 0 bodova ove godine. Meni je Vukašin bio super - odlična pjesma, fantastičan glas i zaista zgodan dečko user posted image Ali ne da nam se, ali šta mi drugo možemo i očekivati user posted image Ne mogu vjerovati da je čak i Srbija s onim sr user posted image od pjesme bolja od nas...a tek da se Grčka onako dobro plasirala....

Jedina utjeha ove godine mi je da je pobjedila stvarno dobra pjesma user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 352
30.5.2010 9:49:30   
w.pooh
Meni je super pobjednička pjesma user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 353
30.5.2010 11:25:25   
milenium
za njemačkuuser posted image odavno nisam čula bolje pjesme

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 354
30.5.2010 11:45:10   
elkina_mala
morala sam valla se i ja ovdje javit hahah;:d
sinoc je bilo katastrofaaaaaaaaa
em sto zbog glasanja em sto odoh na sjelo sa mm kod nekog zesceg naciste,pa nije ni jedna pjesma mogla proci a da on ne opsuje ili kaze nesto,cim je nemusliman neko...ok je nekog ne voliti ali brate svaka druga mu je nesto lose za druge...eto zato ja navijah za grcku!!!
Ali meni naj je bila Rumunija,Turska i Grcka....nekako su mi bas simpa,i moram reci da je lenina pjesma bezveze...prvo sto text kako sam skuzila ide nekako "kupila sam donji ves plave boje"
user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim....

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 355
30.5.2010 11:52:25   
milenium

IZVORNA PORUKA: elkina_mala
kupila sam donji ves plave boje"
user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim....

user posted image user posted image user posted image zato i je pjesma dobrauser posted image

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 356
30.5.2010 11:57:02   
sporty mamaa
Ma to je parodija na onu nasu balkansku "Da su kod tebe moje gacice......"user posted image user posted image user posted image user posted image Simpa je pjesma...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 357
30.5.2010 11:57:38   
elkina_mala
hehehe
onda bi trebali da su pobjedili litvanci makar kod njih sijaju gacice:d
user posted image

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 358
22.2.2011 14:47:21   
amdi
Vrijeme je da se azurira ova tema...kako vam se cini izbor pjesme za eurosong? Meni je simpa skroz, malo neobicna a mislim da se to trazi...orginalnost

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 359
22.2.2011 14:50:08   
M kao Mama
Ja sam zadovoljna, Dino je profesionalac, čovjek koji tolike godine drži se na estradnoj sceni, vjerujem da ćemo dobro proći, pjesma je takva, kakva se traži na tim skupovima parade i kića. Sve u svemu, zadovoljna sam ovogodišnjim predstavnikom, drago mi je što nije neki anonimus, pa ako je i po nacionalno ključu, barem ćemo imati predstavnika kako valja. Očekujem dobar plasman.

< Poruku je uredio mama alma RR -- 22.2.2011 14:57:03 >

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 360
22.2.2011 14:54:17   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ja sam zadovoljna, Dino je profesionalac, čovjek koji tolike godine drži se na estradnoj sceni, vjerujem da ćemo dobro proći, pjesma je takva, kakva se traži na tim skupovima parade i kića. Sve u svemu, zadovoljna sam ovogodišnjim predstavnikom, drago mi je što nije neki anonimu, pa ako je i po nacionalno ključu, barem ćemo imati predstavnika kako valja. Očekujem dobar plasman.

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 361
22.2.2011 14:57:48   
Honey3
i meni je pjesma bas extra,samo mi je zao sto ne pjeva na nasem jezikuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 362
22.2.2011 15:07:55   
Lady26
Me user posted image don't like
     user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 363
22.2.2011 15:11:51   
Anoniman
ma eurosong je meni inace cirkususer posted image user posted image ...ali ga nikad ne propustam ako nemam nista boljeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 364
22.2.2011 15:20:42   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada

ma eurosong je meni inace cirkususer posted image user posted image ...ali ga nikad ne propustam ako nemam nista boljeuser posted image

ja volim cirkus pa ga i uvjek gledam... user posted image  to su pjesmuljici koje nikad ne bih slušala ali ako se napravi neki dobar nastup onda bude ugodnih 2 sata za oči... i volim onaj dio kad se glasa user posted image

a vec rekoh Dinina pjesma mi je bezveze...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 365
22.2.2011 15:21:37   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Me user posted image don't like
    user posted image

i meni se nesto ne svidja, malo mi lici na onu 10 mladja.mozda kad je cujem par puta mozda mi se svidi

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 366
22.2.2011 15:27:16   
SdZ
Ja sam vec pisala na anketi.
Dinu, zaista, volim slusati i svidjaju mi se njegove sve pjesme, svaka ima "ono nesto". Pjesma "predstavnica" mi nije nesto posebno. Nije mi njegov stil. Moze on, sigurno, bolje, iako ce, ja mislim, na Eurosongu dobro proci jer to je ono sto je tamo i potrebno. Ne svidja mi se sto je na engleskom, ali ko nas pita. Neko je vec rekao, i ja sam ocekivala nesto u stilu Harijeve "Lejle", ali eto... U svakom slucaju, ja mu zelim sto bolji plasman.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 367
22.2.2011 15:37:44   
Blue rose RR
Kao i svake godine, komercijalizacija čini svoje.
Eurovizija je davno izgubila svoje čari, i da mi molimo Boga da ne pobijedimo, valja iskeširati organizaciju, a nikakve nafake od toga spektakla :)

Što se tiče pjesme, u Dininom je fazonu, ništa spektakularno.
Vala meni se u sinoćnjem predstavljanju, ovaj tipUs posebno svidjeo, sa Dininom pjesmom:

http://www.youtube.com/watch?v=OR34s6UpEOs&feature=related

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 368
22.2.2011 15:45:38   
la bomba
IZVORNA PORUKA: zaha

i meni je pjesma bas extra,samo mi je zao sto ne pjeva na nasem jezikuuser posted image

Identično!!!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 369
22.2.2011 17:06:37   
Galicia
Dino je sa ovom pjesmom pokusao iskopirati Laku. Nazalost nije mu uspjelo. Nit' mu engleski ide bas najbolje, nit' taj stil.

Lose, lose skroz lose.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 370
22.2.2011 17:12:14   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: dadada

ja volim cirkus pa ga i uvjek gledam... user posted image  to su pjesmuljici koje nikad ne bih slušala ali ako se napravi neki dobar nastup onda bude ugodnih 2 sata za oči... i volim onaj dio kad se glasa user posted image

a vec rekoh Dinina pjesma mi je bezveze...

Ne da mi se tipkati isto mislim user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 371
23.2.2011 10:47:03   
samedi
Meni je pjesma odlicna,otkako sam je cula ne izlazi mi iz glave,samo pjevusim melodiju. NArocito mi se svidjela izvedba gosce iz Srbije,prve violine. Po meni pjesma bas lici na Dinu,pogotovo na pjesme sa zadnjih albuma i to mi se svidja jer mi se i ti albumi svidjaju. Nije on nikakva kopija Lake niti ga imitira,to je njegov stil vec odavno,sta je trebao,uvuci se u nekakvo odijelo i glumiti nekog frajera? Jedino imam malu zamjerku a to je pjevanje na engleskom,mnogo bolje bi bilo da je na nasem jeziku ali razumijem zasto je na engleskom,i tako ne zvuci lose. U svakom slucaju Dino je ispunio moja ocekivanja,a ocekivala sam puno od njega. Ne nadam se pobjedi,nego samo dobrom plasmanu.

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 372
23.2.2011 10:53:48   
la bomba
IZVORNA PORUKA: samedi

Meni je pjesma odlicna,otkako sam je cula ne izlazi mi iz glave,samo pjevusim melodiju. NArocito mi se svidjela izvedba gosce iz Srbije,prve violine. Po meni pjesma bas lici na Dinu,pogotovo na pjesme sa zadnjih albuma i to mi se svidja jer mi se i ti albumi svidjaju. Nije on nikakva kopija Lake niti ga imitira,to je njegov stil vec odavno,sta je trebao,uvuci se u nekakvo odijelo i glumiti nekog frajera? Jedino imam malu zamjerku a to je pjevanje na engleskom,mnogo bolje bi bilo da je na nasem jeziku ali razumijem zasto je na engleskom,i tako ne zvuci lose. U svakom slucaju Dino je ispunio moja ocekivanja,a ocekivala sam puno od njega. Ne nadam se pobjedi,nego samo dobrom plasmanu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 373
23.2.2011 11:52:33   
emma.L
Meni se ti cirkusi, posebno ovo što mi imamo umjesto izbora predstavnika za pjesmu Evrovizije, nikako ne sviđaju.
Iskreno, ne sviđa mi se Dino ni ono što radi, pa ni ova pjesmica (engleski tuga, tekst tuga, muzika hajd' može i proći).
No ono što meni nije i nikada neće biti jasno je sljedeće: Kako mi nikada, ali nikada, ne možemo naći ljude koji uistinu sviraju instrumente koje drže u rukama dok su na pozornici, bez obzira na matricu i činjenicu da im isti trebaju samo zbog koreografije ili scenografije user posted image ? Gledam djevojku što je fol lupala po onoj klavijaturi, pa Bože da joj je bar netko rekao raspored prstiju da to na nešto liči. Ili djevojka sa defom user posted image . Za basistu znam da čovjek zna, a i nije bio nešto puno u kadru pa ne mogu reći.
Kod nas je glavno da je cura lijepa a što violinu drži ko sjekiru preko ramena, pa nisu svi ludi, ljudi moji, bez veze se brukamo user posted image .
E sad, za glasove vokala nemam što reći, oni mi se sviđaju i fino se slažu user posted image  - da ne bude da sam totalno popljuvala.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 374
23.2.2011 11:57:46   
la bomba
IZVORNA PORUKA: emma.L

Gledam djevojku što je fol lupala po onoj klavijaturi, pa Bože da joj je bar netko rekao raspored prstiju da to na nešto liči.

Djevojka je profesor klavira, ... cccccccccccccccccccc!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *