Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.9.2010 22:01:00
frenkoza
ej zene moje.... tek vidjeh ovu akciju.... bravisimo tako sam tuzna sto je zivot okrutan prema djecici.... a u drugu ruku sam sretna sto mozemo barem nesto uraditi..... koliko sam shvatila da se organizuje rodjenda.... ja se mogu raspitati u jednoj slasticarnoj za tortu.... nista ne obecavam, ali pitacu covjeka, objasniti o cemu se radi.... pa cemo vidjeti..... u svakom slucaju i ja sam za novcani prilog samo mi napisite do kad se treba uplatiti i kome tacno..... kraljice ste
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.9.2010 22:14:49
M kao Mama
Sretna sam što Vam imam, što Vas znam, što se dobrota ne može kupiti, što se čovjek rađa plemenit, sretna sam što sam dio RR-a, presretna sam, plače mi se, ali od sreće.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.9.2010 22:19:53
putnica
Ja sam isto shvatila kao i Visnja da je ostalo 3 djece,a ne dvoje.Samo sto tetka odgaja ovo dvoje malih od 10 mj i 2 god,a treci djecak je veci i ne odgaja ga tetka vec neko drugi.Ali pitat cu tetu Mersu,da ne govorim napamet.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 13.9.2010 22:52:04
mamine oci
IZVORNA PORUKA: putnica
Ja sam isto shvatila kao i Visnja da je ostalo 3 djece,a ne dvoje.Samo sto tetka odgaja ovo dvoje malih od 10 mj i 2 god,a treci djecak je veci i ne odgaja ga tetka vec neko drugi.Ali pitat cu tetu Mersu,da ne govorim napamet.
i ja sam skontal tako da ima troje tako da sam zadnji put i za velikog djecaka poslala poklon
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.9.2010 0:35:47
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
nije u pitanju djecak, nego djevojcica... i ona je iz prvog braka rahmetli majke... ona zivi sa nanom... ima nekih 10-ak godina
znači hanadina barbika je ipak imala mjesta
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 14.9.2010 12:45:05
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
nasa draga Elma iz Elmini ce napraviti tortu za rodjendan i jos nesto slatko pripremiti
pa nema nam kraja izleda....
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 20.9.2010 16:38:06
Visnja RR
bambi kava je situacija...ima li nekih novosti...mogu li tebe zamoliti da budes kontakt sa tetkom... ona nam mora potvrditi svoj dolazak da mozemo nastaviti sa organizacijom...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 24.9.2010 8:46:36
mamine oci
zanima me jel dolaze slavljenici hoceli doci do realizacije rodjendana i s obzirom da ce igraona i torta biti obezbedjeni sta je nasa uloga? Jel se poceo skupljati novac za poklone?
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 24.9.2010 9:10:30
Anoniman
Visnja, tek vidjeh tvoj post i pitanje... ja cu danas otici do nje pa cu vidjeti kakve su mogucnosti i sanse da dodju... necu govoriti puno o svemu ovome, samo eto da se sprema rodjendanska proslava, a detalje ne znam... pa cu veceras javiti situvaciju... cmokara
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 26.9.2010 19:05:31
Anoniman
drage moje, evo ja sad dosla od teta Merse... puno vas sve pozdravlja... maleni je masallah... jaoooo jeste se obradovao kad je vidio drustvo... Sabina i Nane su se igrali s njim... maleni puze ko veliki... i ne zna se ko je vise vristao Demir ili Nane... teta Mersi je bilo veselo... hihihihihi... al zna ona da su to djeca... sto se tice dolaska, 09. oktobra dolazi izuzev ne daj Boze da se nesto isprijeci... a ako Bog da nece nista i docice... ja nisam 100% sigurna, ali nadam se da cu i ja moci doci... u svakom slucaju zelim djeci sve naj naj a vama... samo da vam Bog dragi da onako kako ste zasluzile, a zasluzila je svaka od vas...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 26.9.2010 19:37:21
Anoniman
Visnja, molim te, bilo bi dobro da kazes na koji nacin mi ostali da ucestvujemo... npr. ja zelim ucestvovati ali nisam sigurna kako vam je lakse, da li da ti uplatim sta na racun ili da nesto donesem/posaljem???