Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dalje...poklanjam -Nacet DM Babylove caj od komoraca za bebe,mislim da nedostaju jedna ili dvije kesice,sasvim malo Espumisan kapi protiv grceva(ima mozda samo 2,3 doze,ali mi zao da bacim ) -Zuti ogrtac velicina L,nosen nekoliko puta -Crne cizme sportske,plice,broj 39,kao nove,nekoliko puta nosene -Pola kutije Hipp caja za dojilje(meni je nadoslo dovoljno mlijeka sa pola kutije,pa mi ne treba vise) -Crni pojas za trudnice koji ide preko farmerki da se ne vidi ako je majica kratka,velicina je L/XL -Pletena dekica za bebu samo oprana,mi ih imamo previse -Gynipral tablete neotvorene,2 kutije -Crvena teksas jakna nosena,ali u solidnom stanju
poklanjam i ja nekoliko ovih pojasa za trudnice-ovih preko farmerki ili cega vec ima zeleni, dva crna, mislim crveni, neki sivi sa dezenom...ja nisam koristila a dobila...ako kome treba a da je u sarajevu, zacas mu dobacim takodjer ne znam jel ima tema jer ovo nije za bebe-ako ima neko da koristi Lamictal a nije osiguran, imam 5 kutija od 50mg i par kutija Tegretola 200mg...nudim jer je lamictal bez zdravstvenog skup za kupiti...ja prestala piti zbog trudnoce.
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 14.5.2011 20:36:36
Hanady RR
bravo ženice... al jel mi dozvoljavate da ove postove stavimo i na temu bay bazar..pa možda tamo svarti neko komoe je ovo promaklo a treba mu ... ovakvi pokloni mogu zaista nekome jako pomoći
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 14.5.2011 21:14:28
rose
IZVORNA PORUKA: motorcycles
Dalje...poklanjam -Nacet DM Babylove caj od komoraca za bebe,mislim da nedostaju jedna ili dvije kesice,sasvim malo Espumisan kapi protiv grceva(ima mozda samo 2,3 doze,ali mi zao da bacim ) -Zuti ogrtac velicina L,nosen nekoliko puta -Crne cizme sportske,plice,broj 39,kao nove,nekoliko puta nosene -Pola kutije Hipp caja za dojilje(meni je nadoslo dovoljno mlijeka sa pola kutije,pa mi ne treba vise) -Crni pojas za trudnice koji ide preko farmerki da se ne vidi ako je majica kratka,velicina je L/XL -Pletena dekica za bebu samo oprana,mi ih imamo previse -Gynipral tablete neotvorene,2 kutije -Crvena teksas jakna nosena,ali u solidnom stanju
Bice jos,ne mogu od bebane sve stici pregledati
ove espumisan kapi slobodno baci...nakon 15 dana smjesa postaje nestabilna i neupotrebljiva
naravno hanady ja se trebam zaroviti u ormar ovih dana pa nesto donijeti na baby bazar ako moze u humanitarne svrhe i za poklon a ove lijekove ako znate nekoga da ima epilepsiju a nije osiguran, pitajte jel treba, malo su poskupi lamictali nazalost
poklanjam i ja nekoliko ovih pojasa za trudnice-ovih preko farmerki ili cega vec ima zeleni, dva crna, mislim crveni, neki sivi sa dezenom...ja nisam koristila a dobila...ako kome treba a da je u sarajevu, zacas mu dobacim takodjer ne znam jel ima tema jer ovo nije za bebe-ako ima neko da koristi Lamictal a nije osiguran, imam 5 kutija od 50mg i par kutija Tegretola 200mg...nudim jer je lamictal bez zdravstvenog skup za kupiti...ja prestala piti zbog trudnoce.
Lamictal? jel on za epilepticare? Imamo u centru jednu curicu koja koristi, a majka joj nije u mogucnosti da kupuje..pa ako je to to, ja bih to preuzela i poklonila njoj..pls, javi. Hvala.
Lea Chiara-19.03.2011. u 16:45h,teska 4100gr,duga 54cm :)
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 26.5.2011 10:47:02
motorcycles
Poklanjam teget plava kolica,sa duplim,rotirajucim tockovima,3 polozaja naslona.Imaju ispod korpu.U dobrom stanju,samo imaju rupu na platnu gdje beba lezi,ali to se moze usiti ili se stavi dekica pa se i ne vidi.Rucka se moze okretati tako da beba moze gledati ispred sebe ili u onoga ko vozi.Mi smo vozili nekoliko puta,a dobili smo nova kolica pa nam ova vise ne trebaju.
Ostalo jos -Zuti ogrtac velicina L,nosen nekoliko puta -Crne cizme sportske,plice,broj 39,kao nove,nekoliko puta nosene -Pola kutije Hipp caja za dojilje -Gynipral tablete 2 kutije -Crvena teksas jakna
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
poklanjam novu nosiljku za novorodjence za iznosenje iz bolnice javite se na pp kome treba [/q
rici dali je ova nosiljka poklonjena
treba mi za prijateljicu koja nosi 2 pa bar 1 bi joj bila super