Mirkica -> RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne? (16.2.2012 22:58:57)
|
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: raja_ringe Još uvijek ne znam mnogo o dojenju iako aBd planiram dojiti ali ne u javnosti. Ko voli neka izvoli, ali ja sam ipak za varijantu da se izdoji prije nego se krene i ponese svoje mlijeko u flašici. E sada sam u dilemi, možda beba kada jednom proba jesti iz flašice, ne htjedne više siku?? Možda su zbog toga ovako negativnog stava sve ove koje pišu da su za dojenje u javnosti prema onima koje su protiv. Pa naravno, draga. I mi smo uvijek dojili prije no sto krenemo napolje, ali znalo se desiti da ostajemo duze od 2-3h...Mi smo onda bez problema dojili,cak imamo i slike(jednu sam i objavila, cini mi se). Sve se to odradi diskretno...vjeruj puno diskretnije od dekoltea mnogih...Ne zelim biti nicim ogranicena, posebno, moju djecu ne zelim ogranicavati...ali sve s ukusom i dozom pristojnosti, naravno. to izdojavanje i nije bas preporucljivo , samo stvarnooooooooooooo kada zena ima probleme sa dojenjem dok se ne sredi , kada ima upale iili slicno to vise zeni odmaze nego pomaze .
|
|
|
|