sirnica -> RE: Problemi s hormonima (29.1.2010 8:09:35)
|
draga ena, nije kod mene samo prolaktin, nego apsolutno svi hormoni osim progesterona su izvan granica normale, jedni visoki, drugi niski. s prolaktinom deveram već duže vrijeme, a i s testosteronom. uzrok svemu je PCOS, dr.kaže da prolaktin trenutno nije tako strašan i da ne sumnja na adenom, pa me nije ni upućivala na MRI. ja trenutno ne pokušavam ostati trudna, ali se ne osjećam dobro, znate sve kakve simpotome izaziva ovaj haos u hormonima, a treba to svakako unormaliti prije i razmišljanja o narednoj trudnoći. prije prve trudnoće prolaktin mi je bio 1229, nisam pila bromergon, samo dabroston da potakne ovulaciju i ostala sam trudna za 3-4 mjeseca. sada PRL nije strašan-699. dr.predlaže bromergon za PRL i diane 35 za testosteron. pitala sam je smijem li najprije pokušati s čajevima, ona kaže da ne može štetiti, ali u svakom slučaju ako se stanje ne popravi, ili ne daj Bože pogorša krenut ću s terapijom, hvala Bogu pa i to je za ljude. još jednom, hvala i tebi i bebici na odgovorima i savjetima, čovjek se osjeća puno bolje kad razgovora s nekim ko prolazi isto što i on. ljubim vas
|
|
|
|