mamaMi
|
ovo je super tema! nek si je uzela da spava s tobom, i ja sam pravila greske, pa se kajala... moj sin i danas spava samnom - ja ne mogu ga ostaviti u drugoj sobi jos uvijek, maza sam i umazila sam ga, ako je to umazenost greske koje sam pravila... pokusavala sam uvesti vrijeme u kom jede i u kom spava, slusajuci druge, sto je trajalo samo par dana, pa sam odustala i dala njegovom osjecaju na volju. u sustini, kasnije sam shvatila da on ima ujednacen ritam i da je to njegov ritam, pa sam ga postivala. dala ga mami ili svekrvi na cuvanje pa su mu tutkale hranu za koju nije bio spreman, i to u ogromnim kolicinama, pa je dobio zatvor par puta sam galamila na njega jer dira nesto sto ja ne zelim da dira... uvijek u momentima kad sam bila nervozna radi nekog/neceg drugog isla sam par puta na sluzbeni put na 4-5 dana, i to sebi ne mogu bas oprostiti... jako je patio i sad se sjeca svega!!! ja, naravno izbjegavam da ga podsjecam na to da sam bila odsutna, radi osjecaja krivnje, ali je prije neki dan nasao igracku koju sam mu jednom donijela s puta, i rekao mi je kako mu je mama poslala tu igracku, kako je on izgubio mamu, a onda mu je tata pomogao da je nadje kad je imao godinu i po krenuo je u obdaniste, i tad su svi, svi, svi navalili da ga prestanem dojiti, pa je u toku mjesec dana prestao da doji, krenuo u obdaniste i jos sam ja isla na put 5 dana - jako se razbolio. da se mogu vratiti, prvo bih odbila da idem na taj put - neko bi vec otisao, a drugo, poslusala bih sebe i izdajala mlijeko da ga ima dok me nema i ne bih prestala dojiti jos. raspisah se ja, al evo, stacu
|